Inspiratie voor een geslaagde zomer in de tuin

De eerste zomerse dagen zijn geweest en er komen er vast en zeker nog wel meer dagen dat we weer heerlijk in de tuin kunnen gaan zitten. Voorzie daarom je tuin van genoeg tuinmeubelen maar ook van de nodige accessoires zodat je heerlijk kunt vertoeven in de koele avonduren. Want met wat leuke plantenpotten, verlichting en planten verander je jouw tuin in een klein paradijsje.

Het valt mij op dat steeds meer mensen de sfeer en design van hun interieur doortrekken naar buiten. Met de juiste tuinaccessoires kan de voor- of achtertuin een geheel andere sfeer oproepen en kan het plaatje compleet worden gemaakt! Denk maar eens aan tuinfakkels en leuke vogelhuisjes, maar ook aan andere vrolijke accessoires voor in de tuin! Via Fonteyn.nl.

inspiratie-tuin-2

Breng je muur tot leven met de bovenstaande prachtige verticale kruidentuin. Op deze manier bespaar je ruimte en kun je verschillende verse kruiden oogsten. Met behulp van de krijtboordverf kun je aantekeningen maken waar welke kruiden ook al weer staat.

inspiratie-tuin-5

De kleine transparante bloempot Boskke Cube onthult het water, je kunst zelfs de wortels van de plant zien. Zo kun je goed zien of je plant groeit en of je hem nog water moet geven.

inspiratie-tuin-3
inspiratie-tuin-4
inspiratie-tuin-6
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
design vogelhuis camera

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *