x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Gezicht achter EYEspired

Vanaf maart dit jaar zorg ik voor een dagelijkse shot visuele inspiratie. Alleen heb ik na ruim 650 artikelen nog niets over mijzelf geschreven. Dus daarom nu op de valreep een stukje over het gezicht achter EYEspired! C’est moi op de foto, Thijs!

Ik ben EYEspired gestart, als side project, om al het tofs dat ik online tegen kom, maar ook tijdens mijn bezoekjes aan musea en galeries te delen. Met een sterke focus op visuele inspiratie, aangezien ik niets liever doe dan plaatjes en video’s kijken. Als kind las ik dan vooral stripboeken, weinig tekst, en veel plaatjes, it does the trick for me!

Zelf ben ik nu bijzonder trots op hoe EYEspired gegroeid is. Van de enthousiaste reacties van lezers. Tot de prikkelende interviews die ik gedaan heb met onder andere: Studio OOOms, Studio Nonotak, St. Art Gallery en Studio RAAR. Dus volgend jaar kan je meer interviews met creatieven verwachten.

Verder in 2013?
Eigenlijk wil ik in 2013 jong en aanstormend talent meer in de schijnwerper zetten op EYEspired. Dus je kunt straks meer werk van startende kunstacademie studenten, tot designers die recent zijn afgestudeerd, maar ook de autodidacten die op eigen houtje werken verwachten. Aangezien ik lastig op eigen houtje alles kan ontdekken, kan ik jouw hulp goed gebruiken!

Dus ben je zelf designer, kunstenaar of creatief bezig met een project. Deel het gerust met mij, maar ook als je andere inspiratie op het web tegenkomt. Stuur mij jouw link en schrijf een kort berichtje! Ook als je andere vragen of opmerkingen hebt, neem contact met mij op!

Fulltime?
Naast EYEspired, werk ik fulltime als online marketeer. Ik hou mij met name bezig met webshops. Van het helpen opzetten van de webshop, zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven versturen tot andere wegen om de omzet te vergroten. Op dit moment werk ik onder andere voor het Zweedse E&E Glasses, ze verkopen eyewear, van brillen tot zonnebrillen. En 2 maanden terug zijn ze uitgeroepen tot Zweedse jonge ondernemers van het jaar.

Als laatste!
Mis niets op EYEspired, en blijf op de hoogte via RSS, Facebook, of Twitter. En als laatste optie, meld je aan voor de nieuwsbrief voor je wekelijkse dosis inspiratie!

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available