Indoor festival in Utrecht

Indoor Camping Festival in Utrecht

Gisteravond bracht ik een bezoekje aan een oude locomotief-fabriek in Utrecht. Waar je op 12 en 13 oktober kunt neer strijken op het indoor camping festival van As We Speak. Zodat je nog lekker een laatste weekend onderuit kunt zakken onder het genot van een drankje, een varken dat aan het spit hangt en natuurlijk muziek in deze gigantische lege industriële ruimte.

Waar je straks naast tentjes, initiatieven tegenkomt als Tosti Onmogelijk, waarvan je echt de meest onmogelijke tosti’s kunt verwachten zoals met gummi beertjes en marsen. De koffie om je dag een kickstart te geven komt van Koffie Leute, en er is een buitenbinnentent waarin je straks een tuintje kunt vinden.

Je kan er nog bij zijn. Maar dan moet je wel echt een heel goed idee hebben om kans te maken op een uitnodiging. Want er komen al zo’n 150 mensen af op dit minifestival, dat georganiseerd wordt voor en door jonge initiatieven uit de Domstad. Het idee voor het festival komt eigenlijk van een van de organisatoren die maar wat graag binnen haar nieuwe tentje wil testen. Wat wordt jouw toevoeging? Mail jouw idee naar: indoorcamping@aswespeak.nl en wie weet bezoek je dit festival. De foto’s zijn geschoten door Joost Gijzel

Indoor festival in Utrecht
Indoor festival in Utrecht
[ninja-popup ID=9145]Schrijf je in voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief[/ninja-popup]. Zodat je niets hoeft te missen!

Tags: , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *