HUB Footwear – 10 year anniversary

In 2004 richtten drie Nederlandse mannen een schoenenlabel op waarin de dynamiek van de stad, de impulsiviteit van het stedelijke leven en een hoge standaard voor stijl en kwaliteit terug te zien zijn; genaamd HUB. Inmiddels tien jaar later is HUB al op 1200 plekken te koop in Europa, een mooi succes.

Huub van Boeckel en Tim Rompa, beide oprichters HUB, waren voorheen professioneel tennissers. Deze achtergrond is een grote inspiratiebron voor het design van HUB. Zo hebben de sneakers als uitgangsvorm een tenniszool, gecombineerd met een casual leren schoen, wat zorgt voor een geraffineerd ontwerp.

Donderdag 26 juni werd het 10 jarig bestaan gevierd. Het feest vond plaats in het Ketelhuis van de Cabellero Fabriek in Den Haag, wat qua urban stijl erg goed bij HUB past. De avond begon met lekkere hapjes en drankjes, waarna er een openingswoordje was door Van Boeckel, inclusief een video waarin de geschiedenis van HUB werd geïllustreerd. Vervolgens kwamen de modellen een voor een de catwalk op, waarbij ze de sneakers uit de lente/zomer collectie toonden. Het was een show vol enthousiasme, ballonnen en confetti.

Na de show volgden er nog meer lekkere hapjes en kon je met vrienden in een fotohokje kruipen. Om vervolgens, nadat de catwalk was omgebouwd tot dansvloer, de hele nacht te dansen op fijne muziek.

hub-footwear-10-year-anniversary-2
hub-footwear-10-year-anniversary-4
hub-footwear-10-year-anniversary-5

Geschreven door gastblogger Floriek Landeweer. Mis niets van EYEspired en schrijf je in voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *