x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

3 Houten Kerstbomen

Houten kerstboom gemaakt van steigerhout

Houten kerstbomen zijn een mooie aanwinst voor je interieur deze winter en ze zijn ook nog eens leuk en makkelijk te versieren. Zoals deze houten kerstboom van steigerhout die te bestellen is bij Bol.com voor slechts €39,95. De houten boom is 95 centimeter hoog en wordt kant en klaar geleverd. Dus je kunt hem meteen neerzetten en genieten van je nieuwe aanwinst. Als je je toch nog een beetje wilt uitleven dan kun je hem natuurlijk nog een likje verf geven.

Bewonder ook deze kleine design odenneboompjes van de Belgische ontwerper Jeroen Boon.

houten-kerstboom-vurenhout

Houten kerstboom van vurenhout
Deze houten boom is maar liefst 120 cm hoog en is dé ideale vervanger voor de traditionele kerstboom. De takken van de boom kun je bij draaien zoals je ze zelf wilt hebben. Daarom raak je ook niet zo snel uitgekeken op deze kerstboom. Omdat je er mee kan blijven spelen. Daarnaast gaat hij lang mee.

Zwarte houten kerstboom
Zwarte kerstboom van Riverdale
Deze kerstboom van Riverdale is voorzien van jute touwen waar je gemakkelijk kerstkaarten onder kunt schuiven. Deze houten borden zijn verkrijgbaar in drie maten en drie kleuren. Voor een leuk effect zet je meerdere kerstbomen bij elkaar. Natuurlijk van verschillende afmetingen!

Ik vind het in ieder geval opvallend dat je de afgelopen tijd steeds meer een meer van deze alternatieve, vaak houten kerstbomen in de woonkamer ziet. Aan de ene kant zijn ze vaak kleiner en praktischer in huis. En aan de andere kant passen ze ook beter in ons huidige tijdsbeeld. Waarin we ons creatief uiten op allerlei manier, van het zelf maken van kerstbomen tot aan andere spulletjes voor in huis. En aan de andere kant de trend om meer spullen in huis opnieuw te gebruiken en te recyclen.

Schrijf je in voor de gratis inspirerende wekelijkse nieuwsbrief. Zodat je niets hoeft te missen!

Bron: Bol.com

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available