Hotels aan zee in Barcelona

3 hotels in Barcelona aan Zee

Er zijn genoeg hotels te vinden in het prachtige Spaanse Barcelona. En eigenlijk zou je niets liever willen dan zo dicht en zo snel mogelijk aan het geweldige strand zitten. De Pullman Barcelona Skipper is een van de meest luxueuze hotels in Barcelona en ligt naast de Olympische Haven en op slechts 100 meter van het strand. En als je het hotel niet uit wilt dan kun je ook baantjes trekken in een van de 2 buitenzwembaden. Het moderne hotel heeft ruime kamers met flatscreentelevisies en dvd-spelers en in de elegante badkamer vind je een regendouche.

Te voet heb je slechts 5 minuten nodig om bij het dichtstbijzijnde metrostation te komen, dat op slechts 2 haltes light van het historische stadscentrum. Verder zijn de dierentuin van Barcelona en het mooie Ciutadella-park vlakbij.

hotels-in-barcelona-aan-zee-2

Hotel Arts Barcelona
Dit hotel heeft uitzicht op het strand van het prachtige Barceloneta in het hartje van Barcelona. Dit designhotel heeft een buitenzwembad en een luxueus wellnesscentrum. Daarnaast vind je binnen aan verschillende muren een collectie hedendaagse kunst en het restaurant heeft maar liefst 2 Michelin-sterren.

hotels-in-barcelona-aan-zee-3

W Barcelona
Dit hotel valt van heinde en verre op dankzij zijn vorm. Het opvallend gebouw in de vorm van een zeil heeft een fantastisch uitzicht over Barcelona en beschikt over een spa, een overloopzwembad, een bar op het dak en luxueuze kamers.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *