Hoe word je een High-Value Woman

Hoe word je een High-Value Woman

“High-value” vrouwen verkiezen hun welzijn boven een relatie en zijn daardoor gelukkiger. Met dit geluk komt macht en autonomie. Een high value woman wordt bewonderd en gerespecteerd, maar is toch vriendelijk tegen iedereen. Ze weet dat ze zichzelf moet respecteren om door anderen gerespecteerd te worden. Hoewel ze assertief, zelfverzekerd en succesvol is, verliest ze nooit haar liefde voor het leven en haar vrijgevochtenheid.

Denk je dat ze te mooi is om waar te zijn? Dat is het niet. Jij kan zo zijn. En als dat nu nog niet zo is, dan zullen deze tien stappen je brengen waar je wilt zijn, dit zijn 10 kwaliteiten van een high value woman:

1. Waardeer je eigenwaarde

vrouw-werken-collega-gelukkig-blij

Een high value woman begrijpt dat ze meer waard is dan alleen haar uiterlijk. Ze inventariseert regelmatig haar successen en sterke punten en praat nooit negatief over zichzelf. Leer jezelf te respecteren en neem met niets minder genoegen dan wat je verdient. Zit lekker in je vel, breng tijd door in je eigen gezelschap en wees niet bang om een relatie te beëindigen die nergens toe leidt. Een high value woman staat voor haar waarden en verwacht hetzelfde van anderen. Als mensen niet aan haar normen voldoen, mannen of vrouwen, dan houdt ze die van zich af.

2. Wees niet bang om kwetsbaar te zijn

Weet dat kwetsbaarheid niet gelijk staat aan zwakte. Sterker nog, het vermogen om eerlijk en kwetsbaar te zijn zijn gekoesterde eigenschappen. Ze kan emotioneel onbevreesd zijn om zich op een diep en intiem niveau met een man te verbinden – zelfs als dat pijn en teleurstelling met zich meebrengt. Als ze zich verbindt, heeft ze er geen moeite mee om gezonde grenzen te stellen.

3. Spreek je gedachten uit

Ze heeft meningen en gedachten en laat van zich horen als ze het niet met iemand eens is. Hoewel ze welgemanierd is, maakt ze zich geen zorgen dat ze mensen onaangenaam zal verrassen. Ze begrijpt dat wat zij te zeggen heeft net zo belangrijk is als dat wat andere te zeggen hebben. Ze is niet bang om “nee” te zeggen, omdat ze weet dat staan voor waar ze in gelooft respect afdwingt.

4. Streef naar emotionele volwassenheid

Een high value woman speelt geen spelletjes, manipuleert niet en houdt mannen niet aan het lijntje. Ze beantwoordt berichtjes, beantwoordt telefoontjes en vertelt de waarheid. Weet dat je speciaal bent en dat je dat aan niemand anders hoeft te bewijzen. High value women bezitten emotionele intelligentie en een hoog gevoel van eigenwaarde en nemen verantwoordelijkheid voor hun leven en relaties. Ze gaat alleen om met high value men en kan gezonde grenzen stellen als er eentje het geluk heeft om zich romantisch met haar te verbinden.

5. Hou van je leven

vrouw-liefde-blij-ontspannen-geluk

Een high value woman houdt van haar leven! Ze wil misschien wel een man, maar ze heeft er geen nodig. Het is belangrijk om zelf gelukkig te zijn. Leer beslissingen te nemen op basis van wat belangrijk voor je is. Leef een leven met een doel en betekenis. Een high value woman vindt welzijn, eigenwaarde en voldoening door trouw te blijven aan haar waarden en ambities.

6. Wees meelevend en empathisch

Een high value woman is van nature warm. Wees hoffelijk en gul en investeer emotioneel in goede relaties! Probeer meer altruïstisch te zijn en anderen te helpen hun leven te verbeteren. Een high value woman is een geduldige en actieve luisteraar die geen oordeel velt en mensen accepteert zoals ze zijn.

7. Leef met passie

Een high value woman weet dat ze de baas is over haar geluk en zal datgene waarvan ze houdt met energie en passie nastreven. Uitdagingen die ze tegenkomt, motiveren haar alleen maar om het beter te doen – om de gelegenheid met vreugde aan te gaan. Ze zal nooit de dingen opgeven waarvan ze houdt om bij een man te zijn!

8. Beoefen zelfzorg

vrouw-liefde-blij-ontspannen-geluk

Een high value woman is toegewijd aan een goede gezondheid en zelfliefde. Ze is een veelzijdig persoon, die altijd probeert te leren en te groeien. Zorg goed voor je uiterlijk! Maak altijd tijd voor jezelf en begrijp het belang van een evenwichtig leven – fysiek, emotioneel en spiritueel.

9. Heb je eigen leven

Ze is haar eigen persoon met haar eigen hobby’s, interesses en vrienden. Ze is niet behoeftig bij mannen. Ze is zelfverzekerd genoeg om hen de ruimte te geven om hun eigen leven te leiden, omdat ze weet dat ze blij mogen zijn dat ze haar hebben. Ze gelooft in autonomie, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid, wetende dat een high value man daar ook waarde aan hecht.

10. Wees altijd een dame

Ze is niet bang om zacht te zijn en begrijpt dat ze krachtig kan zijn en toch damesachtig. Ze weet dat ze sexy is zonder te pronken met haar seksualiteit en kan haar schoonheid uitdrukken met charme en gratie. Bouw integriteit op, heb respect voor anderen en wees terughoudend! Voor alles is een tijd en plaats. High value women omarmen passie en vrouwelijkheid en begrijpen de waarde van vriendelijk en beleefd zijn tegen anderen – omdat hun ware schoonheid van binnenuit komt.

Vorige artikel Volgende artikel