HelloChair

Hellochair is de verkoopspecialist van stoelen van dit moment. Het bedrijf uit Culemborg heeft ervaring en aanbod van alle stoelen. Zo kun je er terecht voor barkrukken, tuinstoelen maar ook bureaustoelen of stoelen voor aan de eettafel. Het aanbod van stoelen is verder qua stijl ook enorm ruim, en ook met alle verschillende prijsklassen wordt rekening gehouden. De site van het bedrijf is zo ingericht dat je gemakkelijk door alle aanbiedingen en stoelen kunt scrollen. Verder zijn er duidelijke filters in te stellen, om gemakkelijk je door de site heen te navigeren. Er is duidelijk nagedacht over de opzet en indeling van de website om de klant tevreden te stellen met een makkelijke, overzichtelijke website en shop.

Het team
Het team achter Hellochair heeft ervaring in de webshop wereld, en zag een gat in de markt wat betreft het aanbieden van stoelen. Jan-Noud Hutten en Joost Wels hebben in 2020 het bedrijf opgericht, nadat zij beiden betrokken waren bij de ontwikkeling en opzet van FonQ. Een andere webshop die momenteel groot is in Nederland. In de meubelbranche misten zij een webshop die een uitgebreid aanbod voor alle verschillende voorkeuren en stijlen paste.

Bovendien zien zij nog steeds de meerwaarde van een fysieke winkel in, en hebben daarom ook een winkel in Culemborg geopend. Hier kun je de stoelen voelen, ervaren en, niet onbelangrijk, ervaren. De materialen, vorm en zitcomfort zijn natuurlijk cruciaal bij het gebruik van een stoel. De medewerkers in de winkel zijn enorm behulpzaam, en hebben veel kennis van stoelen en inrichting in het algemeen. Verder zijn zij goed op de hoogte van het aanbod wat Hellochair aanbiedt.

Aanbod
Het aanbod is enorm uitgebreid, en wordt inmiddels veel meer dan de originele stoelen waar het bedrijf mee begon. Binnen de stoelen was het aanbod al enorm met verschillende stijlen, maten, prijzen en karakteristieken. Inmiddels zijn hier alle bijbehorende artikelen ook bij te kopen. Denk aan kleden, tafels, verlichting, tuinsets en nog veel meer. In alle categorieën die Hellochair aanbiedt willen zij voornamelijk keuze aanbieden. Keuze in kleur, prijs en comfort zullen voor veel mensen het verschil maken.

Is het aanbod nog niet ruim genoeg? Dan is er zelfs de mogelijkheid om maatwerk stoelen te krijgen. Zo kunnen diverse stoelen worden aangepast en gepersonaliseerd voor de klanten, en is dus echt voor iedereen te vinden wat hij of zij wil. Ook is het mogelijk om kleurstalen te bestellen of op te halen in de winkel. Zo kun jij voor de koop al kijken hoe deze nieuwe kleur past bij jouw bestaande interieur.

Winkel
De winkel in Culemborg van Hellochair heeft ruim 300 soorten en maten stoelen staan om voor klanten te ervaren. Parkeren kan in de buurt, of in het centrum van Culemborg, aangezien de winkel is gelegen naast de kerk op de Markt. Bovendien is het zo dat de winkel 7 dagen per week open is, en dus voor altijd klaar staat voor de klanten. De winkel is ruim van opzet, en heeft de stoelen verdeeld over 2 verdiepingen staan. Het is mogelijk om zelf op onderzoek uit te gaan, of je kunt hulp krijgen van de medewerkers die aanwezig zijn. Voor de eerder genoemde persoonlijke advies en maatwerk kun je de medewerkers aanspreken. Zij zullen vervolgens samen met de klant kijken naar de wensen en mogelijkheden. Zo loop jij uiteindelijk tevreden de winkel uit!

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel