Verfrissende nieuwe fotografiebeurs: Haute Photographie in Rotterdam

Gisteren bracht ik mijn bezoek aan de eerste editie van Haute Photographie in Las Palmas in Rotterdam. De opzet spreekt mij bij binnenkomst al meteen aan. Waar je normaliter op beurzen standjes van verschillende galeries naast elkaar ziet staan. Ben je hier juist getuige van een museale groepsexpositie. Op deze manier komen de zorgvuldig geselecteerde werken van de groep internationale galeries juist samen en compleet tot hun recht.

Terwijl ik tussen de verschillende kunstwerken loop valt mij de diversiteit op, van vintage werk tot aan de werken van het jonge Nederlandse fotografietalent Aisha Zeijpveld. En toch is alles goed op elkaar afgestemd. Terwijl de beurs bestaat uit meer dan 50 internationale kunstenaars en ruim 250 kunstwerken.

De nieuwe beurs is een initiatief van Roy Kahmann, director van Kahmann Gallery. En als je het mij vraagt staat een bezoek aan Haute Photographie bovenaan je lijstje als je een bezoek brengt aan de Rotterdam Art Week.

LP2 in Las Palmas, Rotterdam
9 en 10 februari: 12.00-19.00
11 februari: 11.00-22.00
12 februari: 11.00-18.00

Bij het tonen van je ticket van Art Rotterdam, Rotterdam Contemporary Art Fair of het Nederlands Fotomuseum krijg je korting.

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel