x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

De Grote Kunstshow met topstukken uit het Gemeentemuseum

Tijdens De Grote Kunstshow zit je gek genoeg op het podium, terwijl 10 topstukken uit de collectie van het Gemeentemuseum Den Haag te zien zijn in de Koninklijke Schouwburg. De schilderijen, foto’s en installaties die je te zien krijgt tijdens de voorstelling worden omlijst door interviews, monologen, dans en muziek. Eerdere edities in Amsterdam en Rotterdam waren al een groot succes.

Victory Boogie Woogie
De presentatie is in handen van comédienne Katrijn van Bouwel, met medewerking van diverse gasten, onder wie Sacha Bronwasser, kunstcriticus van de Volkskrant, Nik van den Berg, zanger en bassist van de Haagse band F, en actrice Hannah van Lunteren. Verder geeft Benno Tempel een mini-college over de Victory Boogie Woogie waarin hij vertelt over zijn persoonlijke relatie met het meesterwerk en uitlegt waarom Piet Mondriaan volgens hem hét genie van de vorige eeuw is.

Museumdirecteur Benno Tempel: “Nu wordt onze collectie voor het eerst ten tonele gevoerd buiten een museumzaal. Ik nodig zowel beginnende als meer ervaren kunstkijkers uit om plaats te nemen op het podium van de Koninklijke Schouwburg en zich te laten meevoeren op deze unieke kijkreis.”

De Grote Kunstshow, onderdeel van het Haags UIT Festival, wordt eenmalig opgevoerd op zaterdag 3 september om 14.30, 19.30 en 21.30 uur in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg. Met de kortingscode: EYEspired krijg je als lezer €5 korting op je kaartje.

grote-kunstshow-gemeentemuseum-den-haag-2 grote-kunstshow-gemeentemuseum-den-haag-3

 

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available