Goedkope rondreis in Amerika

In Amerika valt ontzettend veel te ontdekken, veel mensen reizen daarom rond. Denk aan een reis langs de West of Oost kust of een trektocht dwars door prachtige natuurlandschappen en natuurparken naar New York of San Francisco. Dus plan alvast je trip met een aantal suggesties van GoedkopeRondreis.com.

Voor de kunstliefhebbers begin je trip in New York en bezoek het MoMa en het Guggenheim. En als je uitgekeken bent dan kun je altijd nog naar Central Park en fietsen over de Brooklyn Bridge. En vertrek na een paar dagen richting een van de vele prachtige nationale parken zoals: Yosemite of de Grand Canyon.

Yosemite National Park
Dit park ligt in het oosten van de Amerikaanse staat Californië en bevindt zich op een afstand van 280 km van San Jose, 293 km van San Francisco en vanuit Los Angeles is het meer dan 500 kilometer. Jaarlijks wordt het Yosemite National Park door meer dan 3,5 miljoen bezoekers bezocht voor zijn adembenemend mooie natuur met indrukwekkende valleien, hoge bergen met prachtige uitzichten, oude bossen en enorme watervallen. Omdat er zoveel te zien valt in dit gigantische park is het slim om je van tevoren te oriënteren en te besluiten welke van de vele verschillende locaties je wilt gaan bezichtigen.

goedkope-rondreis-amerika-4 goedkope-rondreis-amerika-3 goedkope-rondreis-amerika-2

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *