Gespot op Etsy

Gespot op Etsy

Omdat er op Etsy zo ontzettend veel leuke artikelen te vinden zijn vind je hier een selectie. Verstop je tissues in deze handgemaakte houten Walvis Tissue Houder. De tissues zijn bijzonder slim opgesteld in het spuitgat van de walvis. Elke charmante walvis is volledig met de hand gesneden, geschuurd, geschilderd en in elkaar gezet. Precies de liefdevolle aandacht die een walvis verdient.

gespot-op-etsy-2

Vouw kit: papieren beer
Vouw je eigen diervriendelijke trofee voor aan de wand in de vorm van een beer. De grootte van de gevouwen beer is 39x40x40 cm en ziet er geweldig en modern uit aan de muur.

gespot-op-etsy-3

Drijfhout lamp met een bultrug
Deze moderne tafellamp is een eerbetoon aan de vele bultruggen die zwemmen voor de kust van IJsland. Gemaakt van echt IJslands drijfhout, dat volgens de historische overlevering pas eindigt in IJsland na een reis van tot wel 100 jaar vanuit de besneeuwde regio van Siberië. Elke lamp is uniek en voorzien van een illustratie van een bultrug met interessante informatie over het dier.

gespot-op-etsy-4

Some things take time. OLD GOLD edition. B/W photography.
Sommige dingen hebben nu eenmaal tijd nodig. Zwart-wit print die is afgedrukt op 260gr Modigliani Neve papier met goud kleurig gestempelde letters. De print is gedrukt in een serie van 200 en met de hand genummerd.

gespot-op-etsy-5

Houten geometrische puzzel onderzetters – Set van 4
Elk stuk van deze puzzel is met de hand geslepen en heeft zijn eigen unieke vorm. Dus dat betekent dat de stukken alleen op één manier bij elkaar passen. De set van 4 massief eiken onderzetters zal hoe dan ook de aandacht trekken op tafel.

gespot-op-etsy-6

Boze heks boekenlegger
Met deze handgemaakte boekenlegger trekt je boek meteen de aandacht! Je ontvangt de heks verpakt in een heldere geschenkdoos met zijdepapier.

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *