x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

7 kerstcadeau gadgets

Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Hier vind je een overzicht van de leukste kerstcadeaus op een rij. Onder de kerstboom of in de sok, iedereen zal blij zijn als hij of zij een kerstkadeau ontvangt! Denk eens aan de gezellige tijd bij de kerstboom die altijd een gezellige en verlichte sfeer geeft in de tijden dat het wat sneller donker is. De kerstcadeaus zijn speciaal voor je uitgezocht bij Gadgethouse.nl zodat je zeker bent van een leuk cadeautje.

Kras Wereldkaart
Begin je met het wegkrassen van alle landen waar je al eens bent geweest. Vervolgens worden de landen waar je geweest bent zichtbaar in een andere kleur. Op deze manier creëer je een geheel gepersonaliseerde wereldkaart met een duidelijk overzicht van de landen die je al bezocht hebt en welke je nog wilt gaan bezoeken.

gadgets-kerstcadeas-2

Handige Index snijplanken set van Joseph Joseph
De set bevat vier snijplanken, ieder met een andere kleur en een ander logo. Zo zijn de verschillende snijplanken geschikt voor het snijden van vlees, vis, gekookt eten of groenten. Het innovatieve design zorgt ervoor dat kruisbesmetting van verschillende soorten voedsel voorkomen kan worden.

gadgets-kerstcadeas-3

Vogelvoeder Ring van Eva Solo
Deze mondgeblazen vogelvoeder ring is een prachtig alternatief voor de traditionele vetbol. Gevuld met vogelvoer is dit object een onweerstaanbare attractie voor de gevleugelde vriendjes. Ze kunnen beschut tegen de regen hun buikjes vol eten.

gadgets-kerstcadeas-4

Foolproof Egg Timer
Plaats dit kleine eitje in het water en wanneer hij de juiste lijn voor jou heeft bereikt zijn je eitjes precies zoals je ze hebben wilt. De eierwekker laat aan de hand van de kleur zien of je eitjes zacht, medium of hard zijn gekookt. De Foolproof Egg Timer is hitte gevoelig, niet giftig en makkelijk afleesbaar. Origineel cadeau voor een keukenprins(es) of een huisverlater!

gadgets-kerstcadeas-5

Undercover Tablet Tas
Het is niet wat het lijkt! Dit is geen dood normale envelop, maar een undercover tablet tas! Door de perfecte illusie zal niemand deze ‘envelop’ stelen, waardoor deze tabletcase nog eens extra veiligheid biedt. De binnenkant van de tablet tas is zeer goed gevuld zodat de tablet niet beschadigd raakt. Daarnaast zit er een regelbaar systeem in waarmee elke tablet van 8 tot 17 inch vastgezet kan worden.

gadgets-kerstcadeas-6

Luchtpost Portemonnee
Deze portemonnee met bekende luchtpost print is gemaakt uit één vel van het supersterke materiaal Tyvek. Tyvek is van 25% gerecycled materiaal gemaakt en is bijna onverwoestbaar. Doordat de portemonnee van Tyvek is gemaakt is deze ook nog eens super licht, dun en sterk.

Arcadie Arcadekast Voor iPhone
Combineer oud met nieuw met deze arcadekast voor je iPhone. Speel de leukste games die je makkelijk uit de App Store kunt downloaden. De arcadekast heeft een joystick en dubbele actieknoppen. Precies zoals je gewend bent van een arcadegame.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available