Vacature: Front End Developer

Voor op onze afdeling E-Commerce zijn wij op zoek naar een Front End Developer. Daarin word je een belangrijke schakel binnen ons  groeiende team. Door middel van creatieve toepassing realiseer je een gedegen eindproduct. Je werk is front-end gericht en je zorgt voor een mooi eindresultaat.

Je benut niet alleen je ontwerptalent, maar wordt ook uitgedaagd om jezelf in de klant te verplaatsen en de perfecte balans te vinden tussen eyecandy en usability. Je vertaalt business wensen naar aantrekkelijke, effectieve ontwerpen voor op het web. Waarbij je het klantperspectief vertegenwoordigt en vol inzet op logische navigeerbaarheid. Bovendien waarborg je dat de lay-out volledig cross browser compatible is. Zodat je de bezoekers een universele ervaring kan bieden.

Wat je verder meebrengt:
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in commerciële omgeving na het afronden van je HBO- of WO- opleiding
• Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in het werk dat je aflevert
• Je hebt diepgaande kennis van en ervaring met HTML, CSS, Jquery en JavaScript.
• Evaring met het werken aan e-commerce platformen
• Je ontwerpt met SEO kennis in je achterhoofd
• Kennis van Interaction Design/usability voor e-commerce
• Je bent nieuwsgierig en op de hoogte van de laatste internet ontwikkelingen en best practice oplossingen

Wie zijn wij?
Bij WE werken mensen met ambitie, ons doel is om te groeien. Alle mensen die bij WE werken zijn gek op mode en zijn verkoopgericht, daarbij maakt het niet uit of je in de winkel of op het hoofdkantoor werkt. Binnen ons bedrijf communiceren wij open en eerlijk, wij kennen geen gesloten deuren. Eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap horen daar zeker bij. De mensen van WE zijn energiek en positief ingesteld en houden van hard en plezierig werken.

Deze vacature is vervuld, [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief[/ninja-popup] en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *