Front-end Developer in Antwerpen

Ben jij een ervaren of senior ninja style web developer? Je bent verbouwereerd als mensen ‘jQuery’ als ‘jQueery’ uitspreken. Jij tovert met HTML5 and schudt je hoofd wanneer mensen verwachten dat hun “responsive” website tegen hen zal spreken. In 1 woord: jij bent een HELD en wij zijn op zoek naar HELDEN.

Jij bent:
Supergemotiveerd
Geïnteresseerd in nieuwe technologieën en innovatie en je durft daar ook mee te experimenteren en te spelen.
Ervaren in een paar of alle skills/technologieën: HTML, HTLM5, CSS, Javascript, jQuery, Facebook APIs, Ajax, Photoshop, Responsive design, Canvas, Performance, SVG
Gekend voor jouw #candoanythingyouputyourmindto – attitude
Jij kan zowel zelfstandig als in team werken
Je kan zowel in code taal spreken, die enkel jouw collega geeks begrijpen – als in duidelijke en simpele bewoordingen die andere collega’s en klanten ook begrijpen.

Ons aanbod
Een super coole job in Antwerpen!
Uitdagende en technologisch innovatieve projecten, voor zowel Belgische als Europese klanten;
Enthousiaste collega’s in een inspirerende omgeving die gemakkelijk bereikbaar is als je komt uit Brussel, Gent, Nederland, etc.
Als lid van de internationale Wunderman groep (www.wunderman.com) is er een ruim aanbod van trainingen en opleidingen en zijn er mogelijkheden tot een internationale carrière;
Een competitief salaris met talrijke extralegale voordelen en de nodige middelen om je carrière een boost te geven;

Over ons
These Days Y&R is een geïntegreerd communicatiebureau met een digitaal hart. Vanuit Antwerpen en Amsterdam leveren wij met een 150-tal collega’s services (strategie, creatie, productie, media, analytics) aan klanten als Pioneer, Nokia, Danone, Telenet, Le Groupe Bel, BNP Paribas Fortis, Land Rover, Ford, Nationale Loterij, Campbell’s, Miele, … en dit zowel voor de Benelux als de internationale markt. Wij beschikken over exclusieve tools op gebied van merkpositionering (BrandAssetTM Valuator), CRM, ROI en advanced analytics en campaign management. Via het netwerk van Young & Rubicam Group hebben wij toegang tot meer dan 85 lokale agentschappen in evenveel landen.

Interesse?
Laat iets van je horen aan onze HR manager via: [email protected]

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *