Filmboard.nl – nieuwe blog en vacaturesite voor de film-, video- en televisie industrie

Filmboard.nl is een online community voor de filmmaker met blog artikelen over audiovisuele media met de mogelijkheid gratis vacatures, oproepen en advertenties te plaatsen.

Plaats vacatures en advertenties
Op de website van Filmboard.nl kunnen zowel professionals als hobbyisten elkaar vinden. Je maakt een persoonlijke account aan en je kunt vervolgens een bericht plaatsen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende categorieën waaronder een oproep, een vacature, een betaalde opdracht voor zowel grote producties als low en no budget projecten, of een oproep voor een samenwerking. Het platform staat open voor bedrijven, freelancers en hobbyisten, door jouw bericht duidelijk te definiëren vind je snel de juiste mensen. Je kunt ook je eigen diensten aanbieden en onder de aandacht brengen door een advertentie te plaatsen.

Om te reageren op de geplaatste advertenties, vacatures en oproepen hoef je niet noodzakelijk een account aan te maken, alleen voor het plaatsen dien je een gratis account te openen. Dit is heel eenvoudig en je hoeft niet veel persoonlijke informatie prijs te geven.

Blog voor de filmmakers
Als je actief bent in de audiovisuele sector wordt je via Filmboard.nl op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de industrie. Hierbij wordt aandacht besteed aan diverse aspecten van deze bedrijfstak, zowel videoproductie, software tips en interviews. De website is overzichtelijk ingedeeld waardoor je snel op de hoogte bent, alle content is gratis toegankelijk.

Hoewel er veel informatie is te vinden voor professionals richt de website zich niet exclusief op deze doelgroep, ook hobbyisten zijn welkom. Filmboard.nl is een online community voor filmmakers waar iedereen met affiniteit voor multimediale diensten terecht kan, en welkom is. De drempel ligt laag maar biedt tevens veel relevante informatie en nieuwtjes voor doorgewinterde professionals.

Community voor filmmakers en de televisiewereld
Filmboard.nl biedt een brede groep filmmakers de gelegenheid met elkaar in contact te komen voor een uitgebreid scala aan producties en diensten. Met een gratis account kun je gerichte oproepen plaatsen, adverteren en jouw project of bedrijf promoten in de audiovisuele industrie. Om de vacatures en oproepen te bekijken is een account maken niet vereist, daarmee biedt Filmboard.nl een totaaloplossing voor iedereen die werkzaam is, of interesse heeft in de filmwereld.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel