Ik heb een droom

Jawel! Mijn doel is om creatieven te helpen om hun eerste boterham te verdienen na hun afstuderen. Tegelijkertijd wil ik van EYEspired echt een plek te maken waar je naast de website naartoe kan gaan voor je dosis visuele inspiratie. En dat is om dit jaar, na alle afstudeer exposities van diverse kunstacademies een selectie te maken van alle zinderende kunst en design. Om dat te laten zien in een EYEspired pop-up shop. Aangevuld met ander creatief talent dat de academie allang achter zich heeft gelaten.

Wat? Ja, een EYEspired pop-up shop, graag wil ik een lang weekend, van vrijdagavond tot zondagavond een huis omtoveren.

Dat is heel wat anders dan de droom waar Martin Luther King het in 1963 over had.

Daarom ben ik op zoek naar een groot huis, ergens in de randstad. Wat ik kan veranderen in een grote inspirerende pop-up shop, waar geleefd kan worden. Waar je in de woonkamer kunt zitten genieten van een kort huiskamer concert, kunt plaatsnemen voor een diner tussen al het moois, een korte presentatie of lezing kunt krijgen van creatieven die hieraan meewerken.

Als je trouwens tips hebt voor een locatie, je eigen huis of dat van iemand anders wilt uitlenen, een makelaar weet die een waanzinnig leegstaand huis te koop heeft staan! Dan hou ik mij van harte aanbevolen!

Hoe gaat dat er ongeveer uit zien? Bekijk dan deze video, want eigenlijk is mijn wens deels naar dit voorbeeld van The Design Files.

Dat is mijn wens voor dit jaar! Kan jij mij op weg helpen?
Thijs

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *