eBook over productfotografie

De Duitse fotograaf Eberhard Schuy staat in het vak vooral bekend vanwege zijn productfotografie. In dit ebook over productfotografie geeft hij je een beknopt overzicht van de geheimen op dit gebied. Zo krijg je door deze bekende fotograaf alle kneepjes van dit specifieke vak langzaam maar zeker tot je.

Dit e-book is geschikt voor iedereen die enige kennis bezit over fotografie en daar maar al te graag meer over te weten wil komen. Want hoe leg je het beste een product vast? Het is dan ook niet gek dat dit ebook uitermate interessant is voor webshopeigenaren, maar ook voor product ontwerpers en voor degenen onder ons die vaak wat verkopen online via bijvoorbeeld marktplaats. Aangezien je zo zelf aan de slag kunt gaan met de eerste zelfgemaakte productfoto’s.

In dit ebook vind je een speciale beknopte leidraad van Eberhard Schuy met informatie over alle basisvaardigheden op het gebied van productfotografie die je nodig hebt. Aan de hand van praktische adviezen en tips ga je zelf aan de slag met het maken van de eerste foto’s. Van huis uit is de Duitse fotograaf vooral bedreven in stilleven fotografie. Dit vormt dan ook de basis samen met zijn jarenlange ervaring. Als je het gratis ebook download dan lees je in het eerste gedeelte meer over de verschillende vormen van productfotografie. Verderop lees je meer over het kiezen van de juiste camera en de verschillende lenzen die je kunt gebruiken. En in een ander stuk laat hij je weer zien hoe je met een aantal simpele spullen zelf een eigen fotostudio kunt bouwen.

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel