Dutchbone

Dynamisch woonmerk: Dutchbone

In de schappen van vtwonen vind je het nieuwe merk Dutchbone, dat bestaat uit unieke meubels en woonaccessoires die stuk voor stuk een eigen signatuur hebben. De collectie is een combinatie van industriële en ambachtelijke meubels en accessoires en geïnspireerd door de vele reizen naar diverse uithoeken over de hele wereld. Het interieurmerk is constant in beweging en heeft voor iedereen iets in petto. Of je nu in een loft in Amsterdam woont of in een woonboot in Utrecht.

Dutchbone

Deze Kraton bijzettafel is geïnspireerd door een reis naar Indonesië. De bovenkant van de tafel bestaat uit stukken massief teakhout. Geen enkele tafel is hierdoor hetzelfde en het geeft een stoer en ruig effect.

Dutchbone

De Bond hanglamp van Dutchbone is een verrijking voor je interieur. De ronde hanglamp is door de lichthouten kleur heel eenvoudig te combineren en past binnen diverse interieurstijlen. Het geeft de ruimte een frisse touch. Of je de lamp nou boven de eettafel hangt, in de woonkamer of in de slaapkamer… de lamp komt overal goed tot zijn recht!

Dutchbone

Deze Bar loungestoel lijkt rechtstreeks uit de jaren zeventig te komen, maar dan met een moderne twist. De loungestoel biedt veel comfort en ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit. In een klassiek interieur springt deze echt in het oog en krijgt daardoor de aandacht die hij ook verdient!

Dutchbone

De Kubu stoel voegt karakter en een wereldse uitstraling toe aan je interieur door de rotan stokken die in de stoel verwerkt zijn. De stokken zijn ongekleurd gebleven, zodat de stoel in de mooiste staat blijft en om het milieu te sparen. De stoel is afgewerkt met dunne ijzeren poten en steunbalken en rubberen voetjes.

dutchbone-don-fauteuil

dutchbone-kapal-eettafel-160-x-80-cm

dutchbone-juju-dressoir-low

dutchbone-rugged-dark-vloerkleed-170-x-240-cm

dutchbone-arabica-bijzettafel-s

Tags: , , , , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *