Deze items kunnen handig zijn als je op vakantie gaat

Staat er voor jou binnenkort een vakantie op de planning? Dan ben je misschien al wel druk bezig met inpakken. Misschien heb je zelfs wel een handige checklist bij de hand om ervoor te zorgen dat jij niks vergeet. In deze blog helpen we je graag een eindje op weg; we hebben wat items voor je op een rij gezet die je niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

Trolley

Voordat je jouw spullen gaat inpakken is het een goed idee om je af te vragen welke soort koffer voor jou het handigst is. Wanneer je met het vliegtuig reist zul je extra moeten betalen voor de koffer. Als je weinig bagage hebt kun je daarom ook overwegen om deze spullen in een compacte trolley te stoppen die je gewoon mee kunt nemen als handbagage. Check dan vooraf bij de vliegtuigmaatschappij wat de toegestane afmetingen zijn voor handbagage.

Zonnebrandcrème

Echt zoiets wat je snel vergeet om in te pakken: zonnebrand crème. Toch is het noodzakelijk om dit mee te nemen als je op vakantie gaat. Om te voorkomen dat je verbrandt zul jij je goed moeten insmeren met een zonnebrandcrème van factor 30 of hoger. Je hebt tegenwoordig ook handige travelsize zonnebrandcrèmes die handig in je tas te stoppen zijn. Dan ben je altijd voorzien van zonbescherming!

Luchtbed

Overnacht je op de camping? Ga dan op zoek naar een goed luchtbed. Omdat je er toch een groot aantal nachten op moet slapen is het wel zo fijn als je beschikt over een comfortabel opblaasbed. Ga je met het hele gezin op reis? Dan regel je natuurlijk opblaasbedden voor iedereen. De aanschaf van nieuwe luchtbedden is altijd een goede investering; thuis kun je ze ook gebruiken als er bijvoorbeeld eens gasten komen logeren!

Koeltas

Wat ook uitkomst kan bieden op vakantie is een goed werkende koeltas. Deze is handig om de spullen koel te houden op jouw accommodatie, maar je kunt hem ook meenemen als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat of als je tijdens een uitstapje ergens gaat picknicken met je gezin. Het leuke aan koeltassen is dat je in veel verschillende kleuren kunt krijgen waardoor er altijd wel een bij je past! Heb je een groot gezin? Dan kan een koelbox misschien handiger zijn.

Extra tip: je hoopt het natuurlijk niet, maar als er iets gebeurt is het fijn als je beschikt over een goede EHBO-doos. Heb je er al een? Check dan of deze nog helemaal compleet is en is voorzien van pleisters, verband, gaasjes en ontsmettingsmiddel.

Vorige artikel Volgende artikel