7 design kandelaars

Designer Paul Loebach ontwierp voor Areaware deze distortion kandelaar door een traditionele kandelaar in een 3D-tekenprogramma te laten omvormen. Dit geeft de kandelaar een grappig effect en een unieke vorm, alsof hij gesmolten is. Leuk om tijdens een diner op tafel te zetten of in de vensterbank.

Kandelaars-7
Woody kandelaar set van pt
De set bestaat uit 4 kandelaars in verschillende ‘warme’ kleuren, wit, roze, koraal en petrol. De kleuren geven de kandelaars in combinatie met kaarsen erg veel sfeer aan iedere ruimte.

Kandelaars-5

Houten kandelaar  set van 2 voor Kikkerland
De set bestaat uit twee handgemaakte kandelaars van essenhout en zijn voorzien van RVS kaarsen houders. De houten kandelaars van Kikkerland hebben een stoere en moderne uitstraling. De vloeiende vormen van de kandelaars passen in elkaar en komen perfect tot hun recht als ze naast elkaar worden geplaatst.

Kandelaars-4

Lanterna kandelaar van Seletti
Voor de liefhebbers van strak design is er deze Lanterna kandelaar van Seletti. Deze kandelaar is dankzij de kleuren combinatie tussen donkergrijs en koper een sfeervol item met een zeer modern tintje.

Kandelaars-3

Houten kandelaars – set van 3
Perfect voor de kerst, deze sfeermakers van House Doctor. De kandelaars worden geleverd in een set van drie. En misstaat niet op de eettafel, in de vensterbank of op je bijzettafel. Het hout zorgt voor een natuurlijk en stijlvolle uitstraling.

Kandelaars-1
Curves kandelaar set van 5 van pt
Deze leuke en kleurrijke set kandelaars hebben een leuke uitstraling en is perfect voor ieder interieur.

Kandelaars-2
Dip-it kandelaars van pt
Met deze set van 5 kandelaars geef je in één keer extra sfeer aan je interieur. Overdag ogen de kandelaars stijlvol en ’s avonds, als je de kaarsen aansteekt, dan geven ze meteen meer sfeer en gezelligheid.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *