6 heerlijke dekbedovertrekken voor dit najaar

Het najaar is de tijd dat we weer lekker onder de wol kruipen. De dagen worden korter, het is vroeg donker en de temperaturen dalen: heerlijk om dan fijn onder de warme dekens te liggen. Maar welke dekbedovertrekken moet je dit najaar op je bed hebben liggen? Bekijk de selectie van overtrekken bij FonQ.nl. Het Hugo dekbedovertrek van Essenza hierboven heeft een prachtig dessin dat doet denken aan Scandinavische landschappen en een warm winters zonnetje.

design-dekbedovertrekken-2

Ga mee de jungle in met dit vrolijke Jungle Fever dekbedovertrek van Vandyck. Het dekbedovertrek heeft een kleurrijk dessin met opvallende patronen.

design-dekbedovertrekken-3

Laat je meevoeren naar de tropen met dit prachtige Aiko dekbedovertrek van Essenza. Het overtrek is gemaakt van katoensatijn en ziet er daardoor zeer luxueus uit. Ook voelt hij heerlijk soepel en glad aan, waardoor je nog lekkerder zult slapen.

design-dekbedovertrekken-4

Beleef het najaar met deze laatbloeiers. Het Silent Beauty dekbedovertrek van Vandyck is geïnspireerd op de herfst en is voorzien van prachtige kleuren en levensgrote bloemen.

design-dekbedovertrekken-5

Hou jij ook zo van de heerlijke, drukke, zoemende stad om je heen, en ben je het liefst altijd in beweging. Dan is het City Rush dekbedovertrek van VNDCK echt iets voor jou! Dit overtrek laat zien dat de stad altijd in beweging is, ook als jij slaapt.

design-dekbedovertrekken-6

Het Solid dekbedovertrek van Vandyck heeft een strakke grafische print met kleurrijke blokken in blauw, grijs en wit.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *