Deens.nl

Deens.nl is een online webshop waar je alle soorten lifestyle producten en accessoires kunt vinden. Deens.nl bestaat alweer sinds 2007, en biedt een uitgebreide collectie van vooral kleurrijke en stijlvolle producten. Wanneer je op zoekt bent naar decoratieve meubels, vloerkleden, verlichting of andere mooie woonaccessoires, dan ben je op deze website aan het juiste adres. Het mooie van Deens.nl is dat ze een heel ruim assortiment aanbieden, met hierin verschillende soorten stijlen. De kans dat jij hier kan slagen is daarom groot. Het maakt niet zoveel uit of jij een hele moderne, eclectische of juist landelijke woonstijl hebt, er zitten hoe dan ook spullen tussen die in jouw interieur passen. Dit maakt van Deens.nl een ideale website voor interieurliefhebbers!

Veel Scandinavisch design

Hoewel je bij Deens.nl dus voor alle soorten stijlen terecht kunt, is Scandinavisch design wel veel vertegenwoordigd. Dit design staat natuurlijk met name bekend als minimalistisch en functioneel. Onnodige details en andere poespas zul je hier niet bij tegenkomen. Wat je zeker wel tegenkomt bij Scandinavisch design, is vakmanschap en uitstekende kwaliteit. Daarbij wordt er met name gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zeegras, hout en riet.

Bij Scandinavisch design denk je wellicht dat dit in Scandinavië moet worden gemaakt, maar dat is zeker niet zo. Bij Deens.nl laten ze dit heel goed zijn. Er zijn meerdere Nederlandse merken die uitblinken in deze stijl, en op de webshop van Deens.nl zijn te vinden. Denk aan bijvoorbeeld Fatboy, WHY en HKliving. Wanneer je fan bent van de Scandinavische interieurstijl, ga je hier zeker slagen!
Merken bij Deens.nl

Het aanbod bij Deens.nl is groot, maar ook weer niet zo groot dat je al snel verdwaald in de verschillende mogelijkheden. Het ruime assortiment aan meubelen en woonaccessoires bestaat uit ongeveer 30 merken, allemaal uit Nederland of Scandinavië. Je vindt er bijvoorbeeld Madan Stoltz, HKLiving, Urban Nature, Fatboy en House Doctor. Wanneer je meer op zoek bent naar lifestyle, is het mooie merk Zuss bijvoorbeeld een goede optie. Meer dan genoeg keuze, zowel qua type spullen als wat betreft merken.

Interieur advies op maat bij Deens.nl

Een van de grote voordelen van Deens.nl is dat ze ook interieur advies op maat aanbieden. Wellicht geniet jij heel erg van alle mooie meubels en andere accessoires, en vind je het ook heel belangrijk om van je huis je eigen plek te maken. Alleen is dit in de praktijk af en toe toch nog best lastig. In dat geval kan je via Deens.nl advies vragen aan een echte interieur stylist. Zij vinden het namelijk belangrijk om niet alleen een mooi aanbod te bieden, maar ook om altijd te inspireren met de laatste woontrends, kleuren en tips en tricks. En die zaken zijn afkomstig van interieur stylisten en adviseurs. Deens.nl wil dit graag met je delen, zodat ook jij van deze expertise gebruik kan maken. Experts komen natuurlijk vaak met ideeën op de proppen waar jij net niet aan had gedacht, en zien de zaken weer net even wat anders. Ideaal wanneer jij twijfelt of wat nieuwe inzichten kan gebruiken!
Bestellen bij Deens.nl

Bestellen bij Deens.nl is heel makkelijk en snel. Je kan hiervoor een account aanmaken, of afrekenen als gast. Er zijn meerdere betaalmethoden mogelijk, waarbij je ook kan kiezen voor achteraf betalen. Als je meer dan 50 euro besteld, zijn de verzendkosten gratis. Het streven is altijd om de producten de volgende werkdag al te leveren bij de consument. Ook een retour sturen is heel makkelijk. Je hebt hiervoor altijd 14 dagen bedenktijd. Het aanmelden van de retour gaat heel makkelijk via de website.
Website Deens.nl

De website van Deens.nl is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je kunt per merk zoeken naar nieuwe producten, per ruimte of op productsoort. Doordat alles zo duidelijk en logisch is ingedeeld. is het ondanks het ruime assortiment makkelijk zoeken en selecteren. Een mooi aanbod is de 10 procent korting die je ontvangt wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Deze korting kan je direct gebruiken. Toch weer lekker meegenomen.

Deens.nl is enkel een webshop, en heeft geen fysieke winkel. Uiteraard hebben ze wel een klantenservice en zijn er veel mensen aan het werk achter de schermen. Het bedrijf zit in Etten-Leur, maar dit is geen bezoekadres. Je kan de medewerkers wel via email, telefoon en WhatsApp bereiken. Ze zijn op weekdagen geopend van 9 tot 5 uur. Het ruime aanbod, de goede kwaliteit in combinatie met de goede service maken van Deens.nl een hele mooie optie wanneer je op zoek bent naar interieurartikelen!

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel