x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Deegballonnen

‘Blow dough’ is een project van Omer Polak en Michal Evyater in samenwerking met chef Erez Komorovsky waarbij kleurrijke deegballonnen gevuld werden met een combinatie van natuurlijke kruiden en groentesap. Door gebruik te maken van een blower en een temperatuur van 500 graden kan het gekruide deeg in de vorm van een ballon bakken. Met dit project wilde het designteam de consument meer aandacht laten schenken aan je zintuigen terwijl je eet. Doordat deze deegballen op een andere manier zijn gebakken ben je je meer bewust van de geur, kleur en smaak en zet het je zintuigen op scherp.

Dit project was een onderdeel van de Jersualem Deisgn Week, waarbij bezoekers vanuit het hele land deze nieuwe bak en proef methode konden ervaren in het foodlab.

deegballonen
deegballonen-2
deegballonen-3
deegballonen-4
deegballonen-5

Geschreven door gastblogger Okkie Ooms. Mis niets van EYEspired en schrijf je in voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Bron: Vimeo

Wonen algemeen

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter