5 leuke notitieboekjes

5 leuke notitieboekjes

Notitieboekjes zijn er in alle soorten en maten. Om er voor te zorgen dat jij jouw inspiratie netjes op papier kan blijven zetten. Maakte ik dit overzicht met 5 creatieve en leuke notitieboeken. Zodat je in het vervolg de Moleskine links kan laten liggen.

Wreck this journal van Keri Smith
Dankzij deze bestseller, die je hierboven ziet, leer jezelf op een creatieve manier kennen. Want je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Dit boek staat dan ook boordevol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten.

Walls Notitieboek van Sherwood Forlee
Walls Notebook van Sherwood Forlee
Maak je aantekeningen op een van de vele verschillende muren in dit notebook. Misschien dat dit wel je eerste stapje is als graffiti artist zonder dat je daarvoor opgepakt kan worden.

creatief notitieboek 365

365, A Daily Creativity Journal van Noah Scalin
Het concept van dit boek is eenvoudig maar inspirerend: kies een thema of een medium, en maak elke dag van het jaar iets. Het boek is dan ook een kick start voor jouw creativiteit met voldoende ruimte om aantekeningen te maken, te schetsen, en voor ideeën.

Lucht notitieboek
Skywriting Journal van Byron Jorjorian
Zit je vaak met je hoofd in de wolken, weg te dromen? Maak dan je aantekeningen, doodles en tekeningen letterlijk in de wolken. The sky’s the limit!

Travel Journal van Peter Pauper Press
Maak je notities in een eigentijds boekje op A6 formaat.

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *