Coachen naar Succes: alles wat je moet weten over de Coach Intensive

Coachen naar Succes: alles wat je moet weten over de Coach Intensive

Droom jij ervan om zelfstandig aan de slag te gaan als coach? Wil je mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, maar hou je niet zo van het zweverige gedoe dat hoort bij een cursus om coach te worden? Dan staat de Coach Intensive jou op het lijf geschreven. Deze persoonlijke, no-nonsense cursus om zelfstandig coach te worden is super intensief en leert je in 6 maanden tijd de fijne kneepjes van het coachvak. Waarom deze cursus de perfecte keuze is voor jou? Dat lees je hier!

Geen saaie kost, maar waardevolle kennis en praktijk

werk-collega-compliment-laptop

Een goede coach word je niet door heel veel kennis op zak te hebben. Je bent pas echt een coach als je die kennis kunt koppelen in de praktijk. Je moet weten hoe je jouw kennis kunt inzetten om je coachee’s te helpen naar het succes waar ze van dromen. Dat is precies wat je leert tijdens de Coach Intensive. Geen eindeloze preken over saaie onderwerpen, maar interessante kennis met bruikbare handvatten om dit toe te passen voor je eigen coachingsessies.

Gecertificeerde coach worden?

Als je echt als zelfstandig coach aan de slag wilt, voelt het wel fijn als je ook een certificaat hebt om te laten zien dat je echt weet waar je het over hebt. En dat is ook zo fijn aan de Coach Intensive, het is namelijk een gecertificeerde coachopleiding. Je volgt dus een erkende opleiding, waardoor je na het afronden van de Coach Intensive ook gelijk aan de slag kan om je eigen coachee’s te coachen. Hoe gaaf is dat? En dat kost je maar 6 maanden de tijd! Waar wacht je nog? Je toekomst staat op je te wachten.

Leren over coaching en over jezelf

Tijdens de Coach Intensive leer je niet alleen de theorie over het coachen, je doet er ook nog eens praktische ervaring op én je leert ook over jezelf. Wat zijn je eigen valkuilen? Als coach is het heel belangrijk dat je jezelf ook goed kent. Mensen willen namelijk gecoacht worden door iemand waar ze naar op kunnen kijken. Daarom moet je ook weten waar je eigen valkuilen liggen, deze moet je herkennen en proberen te vermijden. Je hoeft natuurlijk helemaal niet perfect te zijn als coach, het gaat erom dat je jezelf leert kennen en dat je weet wie je bent. Dat is iets wat coachee’s heel erg waarderen en wat je op weg helpt om de beste coach te worden die je maar kunt zijn.

Vorige artikel Volgende artikel