Cadeau-cadeau.nl

Cadeau-Cadeau.nl

Wat hebben ze een geweldige collectie bij cadeau-cadeau.nl! Ik kom veel bekende ontwerpen tegen, maar er valt ook nog genoeg te ontdekken in de webshop vol met cadeaus waar ik helemaal blij van word. Wat goed is om te weten is dat je als ontvanger van een cadeau het op de website kan ruilen zonder dat de gever daar achter komt. En als klap op de vuurpijl, de cadeaus worden gratis voor je ingepakt!

bottle-light-suck-uk-6
Je hebt hem allicht al een keer gezien, maar de Bottle Light blijft leuk. Vooral nu het weer mooi wordt kun je buiten extra lang genieten door deze lampjes in een fles te doen.

zwaan-lepel
Deze sierlijke lepel is een echte blikvanger op tafel en in de keuken. De Swanky van Ototo drijft in je soep, je bowl of je limonade.

flip wekker

Met de Flip Wekker weet je zeker dat jouw wekker aan staat voordat je gaat slapen. Op deze wekker staat heel groot “on” en “off”, draai hem om en je hebt je wekker gezet. Het design werd vorig jaar bekroond met de Reddot Design Award.

cadeau-cadeau-nl-tissue-box

Deze tissue box van Umbra rookt altijd en werkt bijzonder makkelijk, je zet de box gewoon over je papieren tissuedoos en het is een grappige blikvanger voor in huis.

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *