Boek: The Kinfolk Entrepreneur

Met het boek Kinfolk Entrepreneur krijg een een prachtige inkijk in de levens en de ambities van 40 verschillende entrepreneurs van over de hele wereld. De inzichtgevende interviews worden ondersteunt door prachtige foto’s. In de interviews komt van alles terug, van de start van het bedrijf, moeilijke tijden en hoe ze naar de toekomst kijken.

De diversiteit is fantastisch, van een Italiaanse die via een omweg een hotel is begonnen in Mexico tot aan Zweden die in Stockholm en omgeving geweldige appartementen in stijl opleveren. Terwijl je een paar pagina’s verder leest hoe de oprichters van Hypebeast en Gestalten ooit begonnen zijn. In alle interviews keert ook terug naar wat de ondernemers zelf zinvol vinden en vaak is dat een blijvende indruk achterlaten door bijvoorbeeld een collectie die tien jaar later nog steeds populair is.

Verderop in het boek lees je meer over het aannemen van mensen, hoe je fouten kunt managen, om hulp te vragen, maar ook over samenwerken en leidinggeven. Nathan legt uit: “Een succesvolle ondernemer worden gaat verder dan de kracht van iemands ideeën en het vermogen om daarvan te profiteren.” Ontdek meer boeken op EYEspired.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel