7 bijzondere vazen

Hier vind je 7 bijzondere vazen in één overzicht met allerlei kleuren, vormen en formaten. Geef je huis meer kleur met deze sierlijke vazen van populaire merken als pt, vtwonen, Serax en Bloomingville. Bekijk de selectie vazen, van grote vazen voor op tafel, tot kleine en stijlvolle vaasjes voor op het dressoir.  De witte pistool vaas van Bloomingville hierboven is in ieder geval een echte eyecather voor in je interieur waar je veel complimenten over zult krijgen.

bijzondere-vazen-2
Deze Dip-It vaas van PT heeft een leuk effect, de bovenkant is wit en de onderkant is pistache groen. Je kunt deze vaas leuk combineren met andere Dip-It vazen. Deze vaas is 18 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm.

bijzondere-vazen-3
Deze bijzondere 3 bloemen vaas van Serax Maison d’être bestaat uit drie losse vazen, die aan elkaar zijn ‘gebonden’. De vazen zijn afzonderlijk niet op tafel te zetten, maar door het unieke ontwerp kunnen ze toch blijven staan.

bijzondere-vazen-4

Deze prachtige Flowerhouse Clock Gable vaas van Orange is geïnspireerd op onze o zo bekende grachtenpanden en gemaakt van wit keramiek.

bijzondere-vazen-5

Gasten zullen gek opkijken als ze deze grappige vaas zie! De Export karton vaas van Invotis heeft de uitstraling van een kartonnen doos en heeft hierdoor een hele stoere, industriële en robuuste look. Alleen is deze bijzondere vaas toch echt gemaakt van sfeervol keramiek. Dus je kunt er gerust water in doen.

bijzondere-vazen-6

Een fles water doet het altijd goed op tafel tijdens een heerlijk etentje. Deze heldere fles is de perfecte aanvulling voor op tafel met een inhoud van maar liefst 5 liter. En na het eten kan deze vtwonen fles gewoon op de kast als accessoire.

bijzondere-vazen-7
Voor wie geen echt exemplaar in huis wilt, Serax heeft nu deze cactus vaas. Ook zonder bloem is de vaas op zichzelf al een zeer decoratief item.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *