Bijzondere hanglampen van Graypants

5 bijzondere hanglampen

In de schappen van vtwonen.nl vind je deze bijzondere hanglampen. Waaronder de Quad hanglamp van Graypants die je hierboven kunt zien. De lamp is met de hand gemaakt van verschillende laagjes van gerecycled karton. En al het karton wordt met de laser gesneden en vervolgens aan elkaar gelijmd. Met deze hanglamp van Graypants haal je een prachtstuk in huis, waar er geen een hetzelfde van zal zijn.

Bijzondere hanglampen van Seletti

Deze Prisma hanglamp is gemaakt van kurk en komt uit de koker van Seletti. Het Italiaanse merk werd in 1964 opgericht door Romano en Maria Seletti. Dankzij een hele duidelijke missie maakte het bedrijf meteen al professionele, innovatieve en bovenal nieuwe producten.

Bijzondere hanglampen van Zuiver

Voor de liefhebbers van de industriële look, bekijk de Rusty hanglamp van Zuiver. Deze kekke lamp heeft een roestig uiterlijk waardoor het een echte blikvanger wordt in je interieur.

Bijzondere hanglampen van Zuiver
Deze bijzondere hanglamp heeft het design van een hanglamp uit de jaren 70. ‘Ouderwets’ wordt op deze manier weer ‘nieuwerwets’ met deze chromen lamp. De lamp hangt aan een transparant snoer zodat deze zo min mogelijk opvalt. Bestel deze Retro Hanglamp van Zuiver nu tijdelijk bij vtwonen.nl voor €159.

Bijzondere hanglampen van Seltti

Deze prachtige hanglamp Ubiqua uit de serie van Seletti is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met de Ubiqua verlicht je elke ruimte sfeervol, van slaapkamer tot aan de hal en je woonkamer.

Ben je op zoek naar meer? Ontdek meer hanglampen in de EYEspired Webshop of bekijk met selectie met 9 bijzondere lampen.

Tags: , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *