De Beste Zomer Beleef je Thuis met Onze Tips

De Beste Zomer Beleef je Thuis met Onze Tips

Geen zin om in de zomer op vakantie te gaan? Blijf dan gewoon lekker thuis. Thuis is namelijk ook genoeg leuks te doen, zodat je hier de beste zomer aller tijden gaat beleven met elkaar, met je gezin, familie en/of vrienden. Je moet vooral doen waar je je goed bij voelt en waar je zin in hebt en dan heb jij het al goed voor elkaar.

Vier de zomer samen buiten

Als je een tuin of balkon hebt, dan is het heerlijk om daar zoveel mogelijk tijd door te brengen. Het liefst natuurlijk het hele jaar door, want frisse lucht doet iedereen goed. Maar met name in de zomer zijn veel mensen graag buiten. Je kunt er ook voor zorgen dat de buitenruimte erom vraagt dat je naar buiten gaat, dat je uit wordt genodigd. Zorg bijvoorbeeld voor comfortabele zitplaatsen, een hangmat, sfeervolle planten en verlichting en alles wat je maar nodig hebt en kunt bedenken buiten. Een plaats om tot rust te komen en lekker te relaxen, je realiseert het gewoon in je eigen tuin of balkon.

BBQ avond met vrienden

vrienden-groep-gezellig-gesprek-karma

Misschien zijn er meer mensen in je omgeving die besluiten niet op vakantie te gaan. Dit komt dan goed uit, je kunt dan samen wat leuks doen in de zomer. Organiseer spontaan een BBQ met vrienden, laat iedereen wat lekkers meenemen en dan heb je buiten ook een gezellige avond met elkaar.

Zwemmen in eigen tuin

Als je de ruimte hebt kun je in je eigen tuin een zwembad plaatsen, nodig dan mensen om je heen uit en dan ga je samen lekker aan het zwembad liggen. Af en toe een duik nemen en de rest van de dag lekker relaxen. Je hebt dan net het idee alsof je gewoon op vakantie bent en aan het water ligt.

Buiten een gokje wagen

Vind je het fijn om even te ontspannen en echt even nergens aan te denken? Met je laptop of telefoon kun je altijd een gokje wagen bij casinos zonder gokstop. Doe het verantwoord en speel alleen als je echt even een momentje voor jezelf hebt. Wie weet heb je nog geluk en win je wat leuks, maar het gaat er vooral om dat je geniet van het speelmoment.

Filmavond onder de sterren

In de zomer is het nog lang licht, maar als het dan eenmaal donker wordt, kun je toch buiten blijven en samen genieten van de sterren. Als je een dekentje pakt, filmpje erbij en dicht bij elkaar gaat zitten, ga je ook een heerlijke zomeravond en/of nacht beleven samen.

Spellen in de tuin

Doe leuke spelletjes in je eigen tuin, wat je precies gaat doen zal afhankelijk zijn van wie dat er zijn en de leeftijden. Kinderen weten vaak samen leuke spelletjes te bedenken. Zijn het volwassenen, denk dan bijvoorbeeld aan bordspellen of een potje kaarten, dat kan namelijk erg gezellig zijn in de zomer buiten.

Kamperen in eigen tuin

Toch een vakantiegevoel hebben als je gewoon thuis bent? Dit kan. Doe eens gek en zet een tent in de tuin, ga lekker kamperen en geniet van de sterrenhemel. In de ochtend geniet je van de fluitende vogels en word je rustig wakker in de natuur. Dit is toch echt wat je noemt een gevoel van vakantie?

Vorige artikel Volgende artikel