Before Monday Comes

DJ en Producer Dismantle duikt voor Boxfresh.com en Noisey het nachtleven in voor de serie “Before Monday Comes”. Zelf weet ik alles van de party scènes in Berlijn en Stockholm aangezien ik daar de afgelopen 12 maanden gefeest en gewoond heb. Later in deze serie, die je op Youtube kunt volgen,  bezoekt hij New York, Beijing, en tenslotte, Londen. Waar de roots van Boxfresh liggen in de muziek cultuur.

In Berlijn kun je goed de dagelijkse sleur vergeten in het weekend. Aangezien er geen sluitingstijden zijn als de clubs eenmaal geopend zijn. Zelf moest ik daar wel aan wennen. Zeker als je ’s ochtends de club uitkomt, en er staat nog een rij, die maar al te graag naar binnen wil. Om dan vervolgens pas Zondag de club uit te komen. Wat trouwens ook interessant is, is dat de UK sound up-and-coming is. En ja, nachtwinkels vind je overal, ideaal voor een Club Mate voor onder weg naar huis!

In vergelijking met Berlijn gaat het er in Stockholm rustiger aan toe. En dat kun je hieronder bekijken. Maar met Marie Laveau, en Under Bron wat twee top tenten zijn, maar ook Berns kun je jezelf goed uitleven. Wat grappig is aan de raves in Zweden, is dat ze gereguleerd zijn. Dus van te voren moet je jezelf registreren via een aparte website. Of anders gewoon naar binnen glippen. Om te eindigen op gereguleerde rave.


[ninja-popup ID=9145]Schrijf je in voor de gratis wekelijkse nieuwsbrief[/ninja-popup]. Zodat je altijd het beste en meest inspirerende van EYEspired ontvangt.

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *