Airbnb in Kreuzberg en Neukoln in Berlijn

7 Toffe Airbnb’s in Kreuzberg en Neukoln in Berlijn

Op Airbnb blijf je bijzondere kamers, appartementen, lofts en complete huizen ontdekken. Bekijk en geniet van mijn lijstje voor de Duitse hoofdstad. Ik heb in ieder geval via Airbnb meerdere malen een appartement geboekt in Kreuzberg en Neukoln, de wijken waar je nu moet zijn. Dus laat Mitte, ‎Friedrichshain en Prenzlauer Berg liggen voor wat ze waard zijn.

Airbnb in Kreuzberg

airbnb-kreuzberg-berlijn
Geniet van de gemengde werk en woon sfeer in deze mooie en rustige studio in hartje Kreuzberg. Het appartement heeft enorme ramen die bijna strekken van de vloer tot aan het plafond. In de grote open keuken kun je rustig koffie zetten om vervolgens buiten op het dakterras te genieten van je ontbijt. Vanaf het terras zie je de beroemde Alexanderplatz toren en binnen 5 minuten lopen ben je bij 2 metrostations (Hermannplatz en Schönleinstrasse).

Appartement in Berlin-Neukölln

airbnb-berlijn-neukoln-appartement

De Schillerkiez, het deel van Berlin-Neukölln, waar dit appartement is gelegen, is een van mijn favoriete wijken van heel Berlijn. Het ligt direct naast het voormalige vliegveld Tempelhof, waar je kunt kiteboarden, fietsen en skaten. Maar je zit ook tussen vele nieuwe barretjes, cafés en galeries. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een oud gebouw en heeft een ruime woonkamer, open keuken en een aparte slaapkamer.  En in de badkamer vind je een moderne douche.

Liefdevol appartement in Neukölln

airbnb-berlijn-neukoln-3
In dit liefdevol vormgegeven appartement vind je unieke stukken gemaakt door verschillende kunstenaars. Het ligt middenin Neukoln, precies waar je moet zijn in Berlijn. En de verhuurder geeft je maar al te graag tips voor je bezoek aan de Duitse stad.

Lodge in Kreuzberg

airbnb-kreuzberg-berlijn-3

Dit rustige appartement in een voormalige jamfabriek is compleet gerenoveerd in januari 2012. Om de hoek vind je fijne bars, trendy clubs en goede restaurants en midden in het voorste gebouw zit een uitstekende wijnkelder. 10 minuten verderop zit een zwembad dat drijft op de Spree. Veel van het meubilair is afkomstig uit de bestuurskamer van een oude zuurkool fabriek in Brandenburg. Dat ontdekt is door een locatie scout tijdens de opnames van een film project.

airbnb-neukoln-berlijn

Deze retro flat ligt in het trendy gedeelte van Neukölln in Berlijn. In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van de zon op het balkon. De complete flat is ingericht in een heerlijke vintage retro stijl.

airbnb-kreuzberg-berlijn-appartement

Ruim en prachtig ingericht appartement van een creatief stel ingericht met comfortabele designer en tweedehands meubelen met een heerlijk uitzicht.

airbnb-kreuzberg-berlijn-2

Dit design loft ligt aan de levendige Oranienstraße in het midden van Kreuzberg. Achter een mooie en rustige binnenplaats kijk je uit op de tuin en je hebt geen last van opdringerige straatgeluiden, terwijl je midden in de stad zit! Als je geen zin hebt om te koken dan loop je de deur uit en je zit meteen tussen de vele bars, cafés en restaurants die de Oranienstraße rijk is.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *