Agenda tip: OBJECT Rotterdam en Design Icons

Het is bijna weer zo ver, het is weer tijd voor OBJECT Rotterdam. De beurs voor eigentijds design vind dit jaar plaats op een hele bijzondere locatie, het beroemde cruiseschip SS Rotterdam. Het vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn ligt vlakbij Hotel New York op Katendrecht. Aan boord kun je het werk ontdekken van nationale en internationale, gevestigde en aanstormende designers, uit verschillende ontwerpdisciplines en in uiteenlopende materialen.

agenda-tips-februari-2

SS Rotterdam
3de Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam
5 tot en met 8 februari 2015: 11-19 uur
Entree €7,50, kinderen t/m 11 jaar gratis

International Book Art Fair (InBAF)
En als je al in Rotterdam bent, breng dan ook een bezoek aan de eerste editie van de International Book Art Fair (InBAF) in de Fenix Loods. Op de beurs vind je nationale en internationale uitgevers, boekenwinkels, printshops, kunstenaars en designers en een overzicht van de laatste bijzondere architectuur, kunst en design publicaties.

Naast de InBAF is er in de Fenix Loods de NO WALLS EXPO (een installatie en scultpuur tentoonstelling met Vlaamse en Nederlandse kunstenaars).

agenda-tips-februari-3

Design Icons
De liefhebbers van vintage en design kunnen aankomend weekend ook terecht in Amsterdam. Ontdek zowel bekende als minder bekende vintage designmeubels in de Kromhouthal. De gave locatie in Amsterdam-Noord is een voormalige scheepsmotorenfabriek en wordt nu gebruikt voor evenementen en beurzen en is goed bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer.

agenda-tips-februari-5

agenda-tips-februari-4

Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam
Zaterdag 7 februari: 14–20 uur
Entree: €10,-
Zondag 8 februari: 10–18 uur
Entree: €5, kinderen t/m 16 jaar gratis

Tags: , , , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *