Schoencadeau voor volwassenen

De 7 leukste schoencadeaus voor volwassenen

De goedheiligman is weer in het land en dat betekent dat naast de kinderharten ook de harten van veel grote mensen sneller begint te kloppen. Want het is en blijft een leuke (en spannende) gelegenheid, hoe jong of oud je ook bent. Daarom selecteerde ik de zeven leukste schoencadeaus voor volwassenen! Maak dus alvast een plekje vrij voor je schoen bij de openhaard en haal wat wortels in huis voor het paard van Sinterklaas. Want wie weet leest de Sint dit en zit er straks één van deze leuke cadeautjes in je schoen.

cadeautips-voor-moederdag-dutch-design-chair

Dutch Design Chair
Dit leuk en stevig krukje, is gemaakt van karton! En wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket zodat het door de schoorsteen past. Verkrijgbaar in verschillende leuke designs.


Smartphone Projector Beamer
’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t filmavondje van Sinterklaas. Kijk films op je slaapkamermuur met deze leuke smartphone beamer! Vouw de beamer in elkaar, plaats je smartphone voor de lens en de filmpjes worden tot wel 8x vergroot geprojecteerd.

7-leukste-schoencadeaus-volwassenen-3

Thee Duikboot
Deze yellow submarine neemt je thee mee op een ‘magical mystery tour’! De duikboot verspreidt de heerlijke theesmaak voor de perfecte kop. Je hoeft enkel de zijkant te openen, theeblaadjes erin te doen en laat de duikboot een duik nemen in je kop thee!

7-leukste-schoencadeaus-volwassenen-4

ThumbsUp! Boekenkluis
Net als in het grote boek van Sinterklaas bewaar je in dit boek al je geheimen! Het boek is namelijk een kleine kluis waarin je al je belangrijke kleine spullen veilig én onopvallend opbergt. Zet hem in de boekenkast en het zal niemand opvallen dat dit boek niet te lezen is!

7-leukste-schoencadeaus-volwassenen-5

Corkcicle Wijnkoeler
Leg deze kurk met koelelement even in de vriezer, plaats hem in de wijnfles en de wijn blijft heerlijk op temperatuur. Ontzetting handig!

7-leukste-schoencadeaus-volwassenen-2

Pindakaasvogelhuisje
Het is winter en veel vogels zijn verzot op pindakaas. Vooral omdat het lekker is natuurlijk, maar het helpt de vogels ook om hun vetreserves op peil te houden.

7-leukste-schoencadeaus-volwassenen

Wanddecoratie Vlinders
Leuk je interieur op met deze wanddecoratie set met vlinders. Bevestig deze vlinders aan je muur in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer of de hal.

Tags: ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *