7 design stoelen voor in huis

Deze stoel is en blijft een all-time design classic, de DSR stoel van Eames voor Vitra. Het contrast is kenmerkend: enerzijds de simpele zitschaal, anderzijds het ingewikkeld ogende onderstel. Samen vormen ze een stoel met een hoog zitcomfort, die multi-inzetbaar is: van de eettafel tot de werkplek! Alle 7 stoelen zijn verkrijgbaar bij FonQ.nl.

7-design-stoelen-2

Hay About a Chair AAC22 Stoel
De bestseller van Hay en toch een stoel met een opvallende eenvoud. De About a Chair AAC22 kun je gebruiken bij de eettafel en op kantoor.

7-design-stoelen-3

Kartell Louis Ghost Stoel
Dit ontwerp van Philippe Starck voor Kartell blijft prachtig! Deze design stoel heeft een doorzichtig ontwerp en is vervaardigd uit polycarbonaat. Al met al een comfortabele leunstoel die je makkelijk kunt stapelen.

7-design-stoelen-4

Hay About a Chair
Deze stoel van Hay is ontworpen door Hee Welling. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek komen perfect samen in dit ontwerp, precies zoals designer Hee Welling het voor ogen had. Deze designstoel ademt net als het merk Hay de Scandinavische sfeer.

7-design-stoelen-5

Kartell Masters Stoel
In het ontwerp voor deze stoel gebruikte Philippe Starck de invloeden van drie andere designers. Deze stoel werd in 2010 beloond met de Good Design Award.

7-design-stoelen-6

Hay Hee Dining Stoel
Vereenvoudigen en verbeteren van het gebruikersgemak was de gedachte achter de Hee Dining stoel. De Stoel heeft een speels uiterlijk die niets af doet aan de functionaliteit. Een mooi ontwerp van Hee Welling.

7-design-stoelen-7

Vitra Panton Chair
Deze designklassieker werd in 1960 bedacht door Verner Panton en samen met Vitra verder ontwikkeld. De Panton Chair bestaat helemaal uit een stuk kunststof en zit zeer comfortabel!

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *