x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

5 zomerse hebbedingetjes

Nu het echt zomer is, is het weer tijd voor een heerlijke BBQ, en vakantie. Daarom heb ik 5 hebbedingetjes geselecteerd om jouw zomer compleet te maken! Wil je elk kwartaal hebbedingetjes ontvangen? Lees dan meer over mijn EYEspired Box.

Geniet van muziek overal waar je bent met deze handige speaker. Deze WOW speaker is kort gezegd: handig, duurzaam, draadloos en compact. Hij heeft trouwens een bereik tot 10 meter, en de batterij is makkelijk op te laden via USB.

Bij een goede zomeravond hoort een barbecue, en met deze BBQ Bowl van Royal VKB kom je geen handen tekort tijdens het eten. Want de BBQ Bowl is namelijk zo vormgegeven dat je hem makkelijk met één hand vast kunt houden.

In deze vintage koelbox van Jamie Oliver kan je 6 flessen wijn kwijt, en er zit zelfs een flessen opener aan de zijkant.  Dus als je naar het strand gaat, picknick of een koele BBQ, dan is deze Koelbox een absolute must have.

Voor in de auto zodat de kilometers opgevreten worden: Home, het debuutalbum van Rudimental. Home is geproduceerd door het viertal zelf en bestaat uit twaalf nummers die varieren van soul tot aan deep house. Op dit album vind je naast hun grote hit Feel The Love – ex 3FM Megahit, ex Radio 538 Alarmschijf, ook de single Not Giving In, en de nieuwste single Waiting All Night ft. Ella Eyre. Oftewel raampje naar beneden en rijden maar!

Waarom zou je nog papieren boeken kopen, een mee zeulen op vakantie, als deze e-reader voor handen is. De Sony Reader Limited Edition is alleen verkrijgbaar bij bol.com, en is gebaseerd op de T2, de best verkochte e-reader in Nederland.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available