x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available
 

Ontdek deze 5 iOs apps

Bekijk de selectie hieronder met 5 leuke iOs apps. En als je nog niet uitgekeken bent, breng dan een bezoek aan App 704, de hub voor IOS app liefhebbers. Daar ontdek je meer dan 80.000 apps!

Threes!
Deze fantastische puzzel game heeft een heerlijk minimalistisch design. Alles vindt plaats op een veld van vier bij vier tegels, welke je over elkaar heen kunt schuiven door simpel met je vinger te vegen. Het begint met het samenvoegen van blauwe en rode tegels om een drie te vormen, vervolgens kun je deze weer combineren. Het is bijzonder verleidelijk om snel beslissingen te nemen, dus denk rustig even na voordat je de volgende combinatie maakt.

Tangled FX
Dit is een van de nieuwste apps om je foto’s allerlei effecten mee te geven. Tangled FX heeft een gloednieuwe stijl waar ze de aandacht mee trekken. Je kunt 16 unieke filters toepassen, maar je kunt ze ook nog eens op 8 manieren fine tunen.

Neybers
Als je een voorliefde hebt voor decoreren en het veranderen van je interieur dan kun je het beste deze app downloaden. Want je kunt er virtuele kamers mee ontwerpen met behulp van echte producten die je vervolgens kunt delen met je online community.

Weather or Not
Deze app heeft een unieke kijk op het weer. In plaats van alleen wat statistieken, laat Weather or Not zien wat het weer voor invloed heeft op je dag. Wat moet je precies aan, en welke invloed heeft het op je afspraken. Dus je kunt precies zien wat voor weer het is tijdens het feestje op vrijdag of als je gaat sporten.

Makr
Deze app ston in het lijstje met de beste apps van vorig jaar van Aplle. Ontwerp en print volledig gepersonaliseerde producten met deze gratis app. Tover je logo tevoorschijn en je ontwerpt eenvoudig onder andere custom t-shirts. Op deze manier kun je ook voor speciale gebeurtenissen, zoals een huwelijk of een grootste verjaardag iets leuks maken.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

  • No results available