x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

4 X Magic: als muziek en kunst samen komen

Als muziek en kunst elkaar ontmoeten dan ontstaat er ware magie. Ontdek deze selectie met de meest bijzondere instrumenten die je op uiteenlopende manieren kunt bespelen. Zoals de interactieve schommel hierboven die je samen muziek laat maken door te schommelen. Bekijk de video hierboven om onder andere geluiden te horen van een xylofoon en piano.

Door simpelweg de ondergrond aan te raken verandert deze projectie in een instrument. Door uiteenlopende gebaren te maken kun je elektronische muziek maken met deze projecties.

Kunstenaar, ontwerper en elektronische muzikant Yuri Suzuki verkent met dit project het rijke geluid van vuur. Vooral de combinatie van het visuele van de vlammen in combinatie met het geluid dat ze produceren maakt dit tot een schouwspel dat je nauwgezet tot de laatste seconde wilt volgen.

badgermin01

Deze opgezette das, The Badgermin, is eigenlijk een elektronisch muziekinstrument. Je kunt het bijzonder makkelijk bespelen door te variëren met de afstand van je handen tot de twee antennes. Hierbij bepaalt de rechterhand de toonhoogte en de linkerhand het volume.

Uitgekeken en uitgespeeld op al deze bijzondere instrumenten? Blijf genieten van fijne muziek, waar je ook bent, met een luidsprekersysteem dat je makkelijk overal mee naartoe neemt: de Pioneer XW-BTSP1. Heb je je telefoon bij je dan kan je jouw persoonlijke muziek selectie zo draaien dankzij Bluetooth.


Bron: Pioneer

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter