Design hotel in Londen citizenM

3 Design hotels in Londen

Het Nederlandse hotel merk citizenM vind je tegenwoordig ook in Londen. Het hotel staat erom bekend dat het voor de reizigers een goede prijs combineert met pittig design en gezellig personeel. Voor de prijs krijg je alle basics, een comfortabel bed, krachtige regendouche, gratis WiFi, gezond eten en een levendige kamerruimte. Enige grote verschil met andere hotels in Londen is wel dat je hier jezelf mag in checken met behulp van een computer. Want er is geen receptie en ook geen roomservice.

Design hotel in Londen citizenM

Design hotel in Londen citizenM
Design hotel in Londen Haymarket

Haymarket Hotel
Dit hotel staat gerand voor modern minimalisme in combinatie met hedendaagse design elementen. The Haymarket ligt erg centraal, namelijk in het hart van de Londense theaterwijk. De 50 kamers van het hotel zijn na de laatste verbouwing voorzien van granieten en eiken badkamers. De voorgevel van The Haymarket werd ontworpen door de legendarische meester-architect John Nash, die het grootste deel van Regency Londen, zoals Buckingham Palace en Trafalgar Square heeft ontwikkeld.

Design hotel in Londen Boundry

Boundary
In East-London Shoreditch vind je dit hotel voor de liefhebbers van kunst en design. Als je het hotel verlaat dan bevind je je meteen tussen veel verschillende galeries en ateliers. Het hotel fungeert dan ook als een hub voor de lokale kunstgemeenschap. Elk van de 17 stijlvolle kamers is geïnspireerd op een beroemde ontwerper of design-beweging, van Bauhaus tot Le Corbusier.

Tags: , ,
Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *