Vacature: (Web)Redacteur in Nijmegen

Ben jij journalistiek onderlegd, beschik je over een vlotte pen en heb je een goed gevoel voor ICT op bedrijfsniveau? Dan ben jij de (web)redacteur die we zoeken! Voor onze afdeling New Business zijn wij namelijk per direct op zoek naar een (web)redacteur.

Je werkt binnen een klein team samen met één hoofdredacteur, vormgevers en mensen van onze marketing- en online afdelingen, van wie je begeleiding, ondersteuning en collegialiteit kunt verwachten.

Voor een belangenvereniging op het gebied van bedrijfs-ICT schrijf en redigeer je pakkende teksten voor zowel de website als schriftelijke uitgaven. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsberichten, het houden van interviews, het bezoeken van en rapporteren over netwerkbijeenkomsten en het schrijven van persartikelen. Daarnaast zet je het online platform en de social media kanalen strategisch in. Het betreft dus een zeer uitdagende functie met een breed takenpakket.

Functie-eisen

Kennis op ICT-gebied;
Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied;
Sterke affiniteit met magazines;
Flexibel inzetbaar;
Minimaal HBO werk- en denkniveau;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
Redactionele (werk)ervaring als webredacteur, journalist / (bureau)redacteur;
Naast deze eisen is kennis over de volgende punten zeer gewenst:

Mobiele communicatie;
Internet of things;
Corporate networks;
Cloud computing;
Big data.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of [ninja-popup ID=9142]schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.[/ninja-popup]

Tags:
Vorige artikel Volgende artikel