x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

YoungWorks zoekt 6 Young Bastards

Alles wat we bij Youngworks doen gaat over jongeren (10-25 jr). Van trendreport tot workshop, van onderzoek tot themacampagne. We schudden merken en organisaties wakker uit hun muffe ouderwetse gewoontes en helpen ze verbinding te maken met ‘the new kids’.

Om ervoor te zorgen dat we zelf niet achter de feiten aan lopen of vervallen in routineus gedrag, onderhouden we nauw contact met de jeugd van tegenwoordig. Zij voeden ons met frisse kennis, verbazende insights en hun ongezouten mening. Dat werkt lekker, maar het kan nog wel een tandje harder. Daarom introduceert Youngworks Young Bastards.

Young Bastards is een 20 weken durend programma waarbij we een team van 6 vers afgestudeerde creatieven gaan helpen hun eerste stappen te zetten in een glansrijke carrière. Er is ruimte om te falen, maar vooral ook kans om te rocken.

Als Young Bastard verslind je strategische vraagstukken, bedenk je keiharde concepten en creëer je een jaloersmakende stroom aan uitgewerkte ideeën voor onze bestaande klanten en eigen projecten. In ruil daarvoor krijg je een werkplek met uitzicht op Johnny Jordaan, organiseren we masterclasses, ga je een week op uitwisseling naar het buitenland, ontvang je een trainee vergoeding én onbeperkt lunch en bier.

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup