x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Whoppah: online marktplaats voor kunst en design meubels

whoppah-app

Begin deze week las ik over de lancering van Whoppah. Net heb ik de app gedownload en het werkt fijn. Al snel spot ik bekende design meubels en er is ook genoeg kunst te ontdekken. Je zou de app bijna omschrijven als een hedendaagse frisse variant van Marktplaats. Alleen dan gericht op items voor in huis. En alles is verder gecureerd zodat je een bepaalde kwaliteit kunt verwachten en de conditie staat ook altijd netjes vermeld. Het leuke is verder dat je kunt bieden vanaf 60% van de vraagprijs.

Naast de spullen van particulieren vind je er ook antiekwinkels en internationale kunst- en meubel handelaren. Zo kunnen woonwinkels er hun online verkochte retouren en showroommodellen verkopen.

Het grappige is verder dat alles mij sterk doet denken aan Stylemarks een vintage design en fashion marktplaats in Berlijn waar ik 6 jaar terug bij betrokken was. Wat nu alweer ter ziele is gegaan omdat het lastig is en blijft om een goede marktplaats te bouwen. Zo zag ik bij Whoppah dat er genoeg aanbod is, alleen bij alle verkopers als ik klikte op verkopen dan was het keer op keer leeg.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter