x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Ervaren graphic designer

Je krijgt de kans om ons grafisch team te versterken en te inspireren. Je werkt op hoog niveau voor toonaangevende merken in een creatieve en afwisselende werkomgeving. Daarnaast draag je binnen je functie eigen projecten en heb je veel contact met onze opdrachtgevers.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar jou: een ervaren en zelfstandig creatief talent met aangeboren gevoel voor grafische vormgeving, trends en communicatie, in de breedste zin van het woord. Je bent leergierig, niet voor één gat te vangen en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Je hebt een HBO denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt uitgebreide ervaring met de Adobe Creative Suite, kennis van webdesign is een pre.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup