x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacatures: DTP’er bij Coolcat

Ben jij die creatieve vormgever voor zowel online als offline met oog voor detail? Die zijn weg weet binnen de wereld van Retail Marketing en E-commerce? Kom dan werken op onze afdeling!

Wat houdt de functie in?
Als DTP-er / Digital Designer ben je samen met de Art Director verantwoordelijk voor alle visuele uitingen van CoolCat. Je vertaalt de creatieve concepten aan de hand van een korte duidelijke briefing naar inspirerende, commerciële campagnes en visuals voor alle marketing- en saleskanalen. Een veelzijdige functie waarin het ontwerpen van visuals voor de webshop, online marketing en in-store communicatie behoort tot je dagelijkse taken. Hierbij zorg je voor een feilloze executie van de online en offline uitingen, zowel stills als bewegende beelden. Je bent medeverantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl van onze winkels en webshop.

Je bent flexibel en in staat indien nodig je planning snel aan te passen op ad hoc aanvragen. Je ziet iedere deadline als een uitdaging om samen het optimale resultaat te behalen!

Wie zoeken wij?
Je hebt je een duidelijke visie op (digital) design, affiniteit met fashion en je bent onderdeel van het creatieve team waarin creativiteit, oplossingsgerichtheid, fun, hard werken en verantwoordelijkheid voorop staan. Je hebt het vermogen om vanuit een merk en doelgroep te denken, bent innovatief waar het gaat om de creatie van visuals voor de webshop, online marketing en in-store. Je zoekt altijd de balans tussen goeie vormgeving en duidelijke gebruikers interactie. Naast jouw liefde voor vormgeving ben jij continu op de hoogte van de laatste innovatieve ontwikkelingen.

Blijf je maar sollicitaties sturen? Keer op keer zonder resultaat? Zet de eerste stap in de juiste richting met Het sollicitatiebriefhandboek.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup