x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacatures: Adviescommissies bij Het Stimuleringsfonds

Het Stimuleringsfonds heeft meerdere vacatures voor adviseurs bij verschillende adviescommissies. Voor de invulling hiervan is het Stimuleringsfonds op zoek naar deskundigen op het gebied van e-cultuur, vormgeving en architectuur.

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is hét cultuurfonds gericht op e-cultuur en gaming, productontwerp, grafisch ontwerp en mode, architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Het fonds ondersteunt ontwerpers, makers en instellingen inhoudelijk en financieel bij de uitvoering van projecten in en buiten Nederland. Het fonds bevordert onderzoek en experimenten, talentontwikkeling, cultureel ondernemerschap en internationalisering.

Het Stimuleringsfonds maakt gebruik van adviescommissies met in totaal zo’n 120 externe adviseurs voor de behandeling van voorstellen. Zij adviseren het bestuur over het al of niet ondersteunen van projecten en programma’s.

Naast deze brede werving is het fonds specifiek op zoek naar:

Adviseurs E-cultuur:
Met deskundigheid op het gebied van:
organisatie en programmering van events/congressen en festivals
productontwikkeling
games of toepassingen van gameprincipes
deskundige op het gebied van transmedia producties, nieuwe vormen van storytelling, interactie ontwerp en community building

Adviseurs Vormgeving:
Met deskundigheid op het gebied van:
animatie
mode
grafische vormgeving (met name op het gebied van nieuwe media)
product- / industriële vormgeving

Adviseurs Architectuur:
Met deskundigheid op het gebied van:
landschapsarchitectuur
ontwerp en bouwtechniek
projectontwikkeling of opdrachtgeverschap

Procedure
Een selectiecommissie beoordeelt de sollicitaties voor het lidmaatschap van de adviescommissies en brengt een voordracht uit aan het bestuur. Adviescommissieleden worden aangesteld voor een termijn van maximaal twee jaar. Voor hun geleverde inspanningen ontvangen zij een bescheiden vergoeding. Sollicitatiebrieven met c.v. kunt u uiterlijk op 7 januari 2016 per e-mail sturen naar m.kerkmeijer@stimuleringsfonds.nl t.a.v. Bestuur Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Meer informatie
Neem voor inlichtingen contact op met Martijn van der Mark (hoofd subsidies en secretaris selectiecommissie), of met Joris van Ballegooijen (secretaris e-cultuur), Eva Roolker (secretaris vormgeving) of Maarten Tas (secretaris architectuur) via 010 436 1600.

Nog steeds op zoek naar een nieuwe baan? TIP: doe de e-cursus Vind Je Ideale Baan!

Bekijk de andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs, of schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup