x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Stage Fashion Redacteur in Rotterdam

Is schrijven jouw passie? Is het jouw droom om fashion redacteur te worden? Dan is dit jouw kans! In Rotterdam zoeken wij versterking en zoeken we een enthousiast schrijftalent. Tijdens jouw stage blog je over jonge designers, mode, trends, de nieuwe collectie op de webshop. Ben jij die trendspotter die weet wat de modetrends zijn en welke jonge ontwerpers we in de gaten moeten houden?

Ben jij, mode minded, thuis in de wereld van Social Media (Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest) en schrijf je foutloos Nederlands? Altijd bezig met de laatste modetrends? We worden steeds meer bezocht en het is aan jou om het bezoekersaantal te laten groeien. Daarnaast ga je natuurlijk naar leuke events!

Functie eisen stagiair Fashion Redacteur
– een grote passie voor mode
– een vlotte pen en foutloos Nederlands
– tijd om tenminste 1 artikel per week aan te leveren
– enthousiasme, zelfstandigheid en eigen initiatief.

Wie zijn wij?
Dankzij onze passie voor mode en kennis van PR ontstond onze webshop. Die is gevuld met unieke kleding en accessoires van jonge, internationale modeontwerpers. Items waarvan je kunt verwachten dat je wordt aangesproken met: “Mag ik wat vragen? Waar koop je die geweldige….?” Een webshop voor vrouwen die van mode en originaliteit houden maar ook een platform voor jonge designers die hun collectie kunnen verkopen.

Wat bieden wij?
• Wij bieden je een uitdagende en zeer zelfstandige stageplek
• De mogelijkheid om vanuit huis te werken
• Een jong en enthousiast team
• Veel ruimte om te leren en eigen ideeën te laten groeien

Deze vacature is vervuld, bekijk meer creatieve vacatures op EYEspired Jobs of schrijf je in voor onze gratis EYEspired Jobs Nieuwsbrief.

Bron: Jobbird

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup