x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vacature: Senior Communicatiemedewerker in Rotterdam

De Senior Communicatiemedewerker is verantwoordelijk voor alle externe en interne communicatie en marketing van TENT Rotterdam. In nauwe samenwerking met de artistiek leider en een wisselend programmateam ontwikkel je een overkoepelende strategie en diverse content, waarbij je met scherpe keuzes en een eigenzinnige stijl zichtbaar maakt wat TENT Rotterdam doet en betekent. Je speelt een belangrijke rol bij onze ambitie om ons programma en onze rol als presentatieplatform voor nog meer makers en publiek relevant te maken.

Jouw belangrijkste taken:
-Je ontwikkelt en realiseert een op TENT toegesneden cross-mediale communicatiestrategie, waarin sociale media een belangrijke rol spelen;
-Je onderhoudt contacten met de pers en bouwt het persnetwerk uit;
-Je redigeert en maakt teksten en levert content voor drukwerk, advertenties, nieuwsbrieven, website en sociale media;
-Je draagt zorg voor routing en informatie in tentoonstellingen en het gebouw;
-Je werkt nauw samen met ontwerpers, vertalers, fotografen en projectpartners;
-Je coördineert publieksonderzoek en stelt op basis daarvan verbeteringen of nieuwe initiatieven voor;
-Je beheert de begroting voor marketing en communicatie;
-Je bent deel van het communicatieteam van CBK Rotterdam en levert een bijdrage aan het algehele communicatie- en marketingbeleid.

Over jou

Je bent een allrounder, creatief, proactief, communicatief en niet snel gestrest. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden. Je bent vlot in het Nederlands en Engels, zowel verbaal als in tekst. Je bent geïnteresseerd in kunst en marketing, en laat je inspireren door relevante ontwikkelingen. Uiteenlopende projecten weet je enthousiasmerend te verbinden aan het diverse cultuurpubliek van nu. Naast inhoudelijke scherpte, staan plannen en organiseren hoog op jouw competentielijst. Je bent zelfstandig, hands-on, zorgvuldig en resultaatgericht. Bovendien ben je een regelaar en een netwerker, die weet dat je samen met anderen meer kunt bereiken. Je hebt ervaring met het werken in de cultuursector, bij voorkeur in de beeldende kunst. Je houdt van Rotterdam en kunt bijdragen aan ons netwerk in de stad.

Lees de rest van de vacature of bekijk andere vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

Top Stories