x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Vrijwilligersvacature: Redacteur bij SJN Magazine

Houd je van schrijven? Kun je werken met deadlines? Heb je creatieve ideeën? Heb je affiniteit met jongeren? Lees dan verder!

Voor SJN Magazine zijn we op zoek naar meerdere redacteuren. SJN Magazine is een magazine gericht op jongeren over lifestyle, muziek, politiek, school, etc.

Wie zijn wij?
SJN vindt het belangrijk dat er naar jongeren geluisterd wordt, dat jongeren hun mening kunnen uitspreken. Door jongeren vroegtijdig die mogelijkheid te geven, nog voordat zij stemgerechtigd zijn.

Voor de jongeren is het hebben van eigen verantwoordelijkheid een belangrijk onderdeel van het pedagogische en cognitieve ontwikkelingsproces tot, en in de volwassenheid. Jongerenparticipatie geeft jongeren deze verantwoordelijkheid. Het is meermalen bewezen dat een top-downbenadering niet goed werkt in vergelijking met een bottom-upbenadering.

Deze vacature is vervuld, schrijf je in voor de EYESpired Jobs Nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwste vacatures in je digitale postvakje.

Bekijk andere creatieve vacatures op EYEspired Jobs.

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter

 

Ja, ik schrijf mij in voor de EYEspired Jobs Niewsbrief. Want ik wil graag reageren op de laatste vacatures! PS. KLIK na inschrijving op de Verificatie Link in je Mailbox.

Sluit deze popup