x

Deel Je Inspiratie

[contact-form-7 id=”139″ title=”Zonder titel.”]

Vacature: Opleidingsmanager Artiest, Podiumtechniek & Audiovisuele productie in Zwolle

Deltion-College-logoBen jij onze nieuwe inspirerende manager die de onderwijsteams Artiest en Podiumtechniek & Audiovisuele productie aanstuurt bij het opleiden en begeleiden van onze studenten? Zorg jij voor een omgeving waarbinnen jouw teamleden het beste tot hun recht komen? Geef jij samen met het team en onze externe stakeholders vorm aan toekomstige ontwikkelingen?

Wie zoeken wij
Binnen het college Design, Media & ICT zijn wij op zoek naar een opleidingsmanager (0,8-1,0 fte) voor de teams Artiest en Podiumtechniek & Audiovisuele productie. Onze nieuwe collega geeft leiding aan ca. 20 (senior)leraren en (senior)instructeurs.

De sterk veranderende wereld van het creatief-technische domein vraagt om een stevige verbindende en ontwikkelingsgerichte collega met visie op het onderwijs van de toekomst. Leven Lang Ontwikkelen staat hoog op de agenda.

Wij verwachten dat je leiding geeft aan de (onderwijskundige) doorontwikkeling en positionering van de teams. Ook breng je duurzame samenwerkingen binnen en buiten het college tot stand.

Je vertaalt de ambities en doelstellingen uit de Deltion strategische visie, de kwaliteitsagenda en het collegeplan samen met de teams naar resultaatgerichte teamplannen. Je maakt afspraken met jouw teamleden hierover en je inspireert, motiveert en faciliteert hen bij de uitvoering. Je stuurt bij waar nodig en laat los waar kan. Daarnaast geef je leiding aan team overstijgende projecten en maak je deel uit van het managementteam van het college.

Binnen de regio Zwolle kenmerkt de creatieve sector zich als een veelzijdige en actieve sector. In vergelijking met andere steden biedt Zwolle een breed en onderscheidend aanbod in creatieve opleidingen. Er is een goede samenwerking tussen de mbo- en hbo-scholen.

Namens de teams ben jij het boegbeeld in deze regio. Je bouwt actief aan duurzame relaties met bedrijven, (sociale) instellingen, aanbieders van kunst & cultuur en onderwijs.

Bij het vervullen van deze functie schakel je proactief interne deskundigen in op het gebied van o.a. onderwijsontwikkeling, personeelsbeleid, financiën, accountmanagement, marketing en communicatie.

Het functieprofiel
Je beschikt over:
– hbo+ /academisch-werk- en -denkniveau;
– ruime ervaring in het leidinggeven aan professionals;
– kennis van en inzicht in het mbo-onderwijs;
– kennis van en inzicht in de arbeidsmarkt en brancheontwikkelingen, bij voorkeur binnen het creatief-technische domein;
– ervaring met veranderingsprocessen en –strategieën.

Je bent:
– een enthousiast onderwijskundig leider die in staat is om de teams te laten groeien vanuit vertrouwen en betrokkenheid;
– zichtbaar, verbindend en vernieuwend;
– een transparante leider die verwachtingen en feedback helder kan verwoorden;
– reflectief op eigen handelen;
– in staat om complexe processen te structureren en hanteerbaar te maken;
– besluitvaardig en resultaatgericht.

En wil jij van toegevoegde waarde zijn voor jouw collega opleidingsmanagers en samen met hen door groeien naar een hoger niveau?

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. De functie van opleidingsmanager is ingedeeld in salarisschaal 12. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 5.414,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Iets voor jou?
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 6 februari 2020 het online sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij.

De sollicitatiegesprekken vinden (onder voorbehoud) plaats op vrijdag 14 februari 2020. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Nadere informatie?
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Renske Venhuizen (Collegedirecteur Design, Media en ICT), telefoonnummer: 038-8534061 of per mail: rvenhuizen@deltion.nl.

Kijk voor meer informatie op www.deltion.nl/werken-bij-deltion

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lifestyle

Wekelijkse nieuwsbrief

Laat nu je email adres achter